Podcaster enhver trader bør høre

Udgivet : 26 October 2020

Podcast er et ypperlig tidsfordriv når man har ferie, kjører til og fra jobb, eller bare har en time ledig her og deg. Sam trader er det mange gode podcaster som handler om trading, investering eller verdensøkonomi. Det kan alltids også lønne seg å lytte til eksperter som har innsikt i alt fra kortsiktig spekulasjon til den langsiktige prisen på råolje, Asias økonomiske fremtid og den europeiske gjeldskrisen. Vi har derfor samlet en håndfull av de beste podcastene her på siden. Du kan abonnere på disse via din smarttelefon.

Valebrokk og Co. : En samfunnsaktuell podcast der redaktøren i E24 og Dine Penger, Per Valebrokk, inviterer relevante gjester og diskuterer aktuelle økonomiske temaer. Podcasten kommer ut en gang i uken.

Finansredaksjonen : En podcast fra Dagens Næringsliv hvor Marte Ramuz Eriksen og Bård Bjerkholt inviterer gjester og diskuterer aktuelle saker som påvirker den samfunnsøkonomiske situasjonen i verden. Podcasten kommer ut en gang i uken.

#pengepodden : Dette er en podcast fra Nordnet, og de tar for seg spørsmål relatert til sparing, investering og teknisk analyse. Her kan du som lytter være med på å påvirke agendaen gjennom sosiale medier. Episodene publiseres hver torsdag.

The investors podcast – we study billionaires : På mindre enn 2 år har dansken Stig Brodersen sammen med sin amerikanske medprogramleder, Preston Pysh, skapt verdens mest nedlastede podcast om investering i aksjer. Her kan du høre noen av verdens mest kunnskapsrike investorer snakke om markedet her og nå.

Chat with traders : En engelsk kar med tatoveringer og kortklipt hår, Aaron Fifield, har på kort tid skapt en særdeles populær trading-podcast med over 1 million nedlastninger. Her kan du høre private investorer fortelle om sine metoder og sitt syn på markedet. Mange gode ”hands on”-tanker.

The Economist – money talks : Et av verdens største økonomimagasiner, The Economist, samler små intervjuer om verdensøkonomi som små lydfiler og podcaster. Her diskuterer bladets egne eksperter verdens økonomiske tilstand, samt intervjuer med noen av verdens ledende økonomer.

Michael Covel Trend following Radio : Dette er en av de podcastene om investering hos iTunes som er hørt på flest ganger. Michael Covel har skrevet flere bestselgere om trading. I dette radioprogrammet har han ofte besøk av forskjellige nobelprisvinnere innenfor økonomi.

The Motley Fool : De to ”The Motley Fool”-brødrene, Ton og David Gardner, opptrer på hjemmesiden med klovnehatter. Men ikke la deg lure. Investeringsrådene fra Motley Fool følges av millioner av private investorer over hele verden. Hvis du interesserer deg for enkeltaksjer, er det masser av interessante analyser og bakgrunnskunnskap i disse podcastene.

Wall Street Uplugged : Frank Curzio har analysert aksjer i mer enn 20 år, og driver i dag denne podcasten. Podcasten er en av de mest avspilte investerings-podcastene i iTunes, og den tar for seg hovedsakelig langsiktige investeringer.

Vi anbefaler Markets, hvis du vil daytrade. Blant de ledende handelsplattformene.

Listen blir utvidet med nye emner. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis du har noen du vil anbefale.

Podcasting

 

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • POPULÆRE
Der er ingen relateret indlæg