Lær å handle valuta med et nytt verktøy

- Lær å handle valuta, råvarer, aksjer etc. og oppnå høyere avkastning ved hjelp av ny programvare.

Fra leiligheten sin i København har britiske Sarid Harper brukt nesten ni år på å utvikle en egen indikator til valutahandel.

Med denne har Sarid oppnådd så gode resultater at han nå har tatt med seg familien og flyttet til Bali for å nyte livet.

I dette gratiskurset lærer du å bruke Sarids indikator, slik at også du kan bli en suksessfull trader. Du vil også få en rabattkode for indikatoren.  

Meld deg på gratis


Gjennom e-kurset presenteres du for en helt ny måte å handle på børsen på. Daytrader.no og trading-utvikleren Sarid Harper har, gjennom et tett samarbeid, skapt en trinn for trinn-guide hvor du lærer å bruke Sarids imponerende indikator. Med den blir du bedre skodd til selv å handle valuta og andre markedsprodukter på en mer suksessfull måte.

Indikatoren er en programvare som lar deg se markedet på en ny måte. Den er spesialutviklet til valutahandel, men kan også brukes til råvarer og populære, likvide aksjer.

Dersom du lurer på noe i forbindelse med kurset, er du velkommen til å skrive til oss bak daytrader.no. Vi er Norges største side for daytrading og aktiv handel med verdipapir.

Sarid Harper kommer opprinnelig fra England, men har bodd i Danmark siden 1996. Nå har han flyttet til Bali med sin danske kone og deres to felles barn.

Se de skjulte "hemmelighetene" i grafen

» Indikatoren min viser alt det du ikke kan se på grafen, for eksempel de prisvinduene hvor store banker sitter klar til å handle. Jeg har testet indikatoren i tusenvis av timer, blant annet via backtesting og på brukerne mine, og den presterer virkelig bra.

Flere av kundene mine er profesjonelle børshandlere som handler for fond, men indikatoren kan også brukes av private tradere som handler for mindre beløp. « 

Sarid Harper, trader og utvikler

Husk å lese vårt store intervju med Sarid.


» Nå trader jeg ikke lengre i blinde! «

Bruker av Sarids indikator

Imponerende resultater

Bildet ovenfor viser resultatene til en kvinnelig trader fra USA, som benytter Sarids indikator og handler for et mindre fond. Hun fokuserer på ukentlige tilbud- og etterspørselsnivåer i markedet. Når prisen når et slikt nivå, da begynner hun å akkumulere posisjoner.

Ovenstående resultater er hentet fra en britisk trader, som også følger signalene som programvaren til Sarid gir. Grafen viser resultatene over en tremånedersperiode. Denne personen handler på en litt annerledes måte enn mange andre, fordi han bruker såkalt hedging i stedet for stops til å begrense risikoen. Dette er også noe av det som gjør Sarids indikator interessant: Du kan nemlig bruke signalene på flere måter, og derfor finnes det høyst trolig også en metode som passer til din trading-strategi.

» Hvis du vil oppnå suksess på valutamarkedet, må du aldri handle kun på magefølelse. Det viktigste er at du følger en logikk! «

Sarid Harper

Hvordan kan du handle som Sarid?

Det er enkelt å begynne og avlese børsmarkedet på samme måte som Sarid. Alt du behøver å gjøre er å melde deg på dette e-kurset. Deretter sender vi deg flere e-poster og videoer hvor vi i daytrader.no, i samarbeid med Sarid, underviser i bruken av programvaren.

Du vil også få en rabattkode for indikatoren. Sarids programvare må brukes sammen med trading-programvaren MetaTrader 4 (MT4) og handelsplattformen til nettmegleren AvaTrade.

Du kan åpne en konto hos AvaTrade her.

Meld deg på kurset via denne hjemmesiden. Det er gratis og helt uforpliktende.

Du opretter en konto, som fungerer sammen med indikatoren, hos nettmegleren AvaTrade. Vi forteller deg naturligvis hvordan du installerer den.


Du mottar ti introduksjons-e-poster som hjelper deg med å komme godt i gang.

Du mottar en rabattkode til den brukervennlige indikatoren. Vi hjelper deg med å komme godt i gang.


Du får adgang til en rekke webinarer, hvor vi i daytrader.no og Sarid selv forteller om indikatoren.

Du lærer å bruke indikatoren og bestemmer selv om du ønsker å motta ytterligere hjelp av Sarid, f.eks. ved å bli medlem av hans community.


» Etter å ha flyttet til Bali har jeg fått mer tid til å være sammen med barna mine. «

Sarid Harper, trader og utvikler

Hvordan fungerer indikatoren?

Sarid Harper har brukt nesten ni år på å utvikle og finpusse indikatoren sin. Idéen fikk han da han jobbet med IT-sikkerheten i store banker. Indikatoren viser likviditetskraften i markedet, altså de mønstrene som store ordrer etterlater seg når det kjøpes og selges. Disse mønstrene er vanskelige å identifisere på en alminnelig graf. Hvis du som trader danner deg et fullstendig overblikk over markedsstrukturen, skaffer du deg selv en stor fordel.

Indikatoren er opprinnelig laget til valutahandel, men i dag har Sarid videreutviklet programvaren slik at den også kan brukes til å handle råvarer - spesielt gull og sølv - og populære aksjer med stor omsetning.

Så enkelt installerer du Sarids indikator

Sarids programvare må brukes sammen med trading-programvaren MetaTrader 4 og handelsplatformen til nettmegleren AvaTrade.

Åpne MT4

Sarids indikator er laget til valutakryss, men brukes også på andre markeder. Den kjører sammen med MT4, og vi hjelper med å få alt til å fungere.

Installer indikatoren

Indikatoren lastes enkelt opp i handelsplattformen MT4. Vi hjelper deg med å koble programmet sammen med en nettmegler.

Se retningen

Indikatoren viser tydelig i hvilke områder hvor det er stor sannsynlighet for at kursen vender. Vi hjelper deg med å forstå konseptet.

» Det krever hardt arbeid å bli en dyktig trader, men innsatsen betaler seg. «

Hvem står bak kurset?

Dette e-kurset er laget av daytrader.no i samarbeid med programvareutvikleren og traderen Sarid Harper. Daytrader.no er Norges største side for aktiv handel med verdipapir.

Bak daytrader.no står daytrader.dk, som i snart fem år har hjulpet tusenvis av dansker med å bli bedre tradere. Kursene deres blir ofte omtalt i danske finansaviser, og portalen er også medarrangør av populære Nordic Invest Camp. Her samles flere tusen dansker hvert år til et stort event om investering og trading.

Hvis du har spørsmål til dette kurset, eller har andre trading-relaterte henvendelser, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

“Jeg gleder meg utrolig mye til å presentere indikatoren min for norske tradere.”

Sarid Harper, utvikler

“Vi har fulgt med på Sarid fra sidelinjen i mange år og er utrolig imponerte.”

Erik Bork, medeier, daytrader.dk

Desk

Sarids kontor

Tropisk trading

Sarid Harpers system har gjort det mulig for ham å jobbe og trade fra hele verden. Det eneste han behøver er en PC og en pålitelig internettforbindelse.

Systemet tillater både meget aktiv trading - det vil si mange handler på én dag - og mer moderat trading, hvor det kun eksekveres et par handler om måneden.

Sarid Harper foretrekker selv å handle litt mindre aktivt og med noe lengre tidshorisont. Det gir både mindre stress og mer tid til utvikling.  


Hva er valutahandel?

Indikatoren kan også brukes av deg som handler råvarer eller "store" aksjer. Opprinnelig ble den utviklet til valutahandel, et sted hvor den fortsatt egner seg utrolig godt.

Valutahandel er en prosess hvor du spekulerer i at én valuta (f.eks. euro) styrker eller svekker seg i forhold til en annen valuta (f.eks. dollar).

Hvis du satser på at euro styrker seg mot dollar, vil du som valuta-trader kjøpe euro og selge dollar. Det kan høres innviklet ut, men mange nettmeglere gjør prosessen enkel ved å tilby handel i såkalte valutakryss, f.eks. EUR/USD.

Valutakrysset kan selges eller kjøpes på tilnærmet samme måte som en aksje. I dette kurset lærer du mye mer om metoden og hvordan den utføres i praksis.


Kom i gang med det samme!

Meld deg på kurset