LAST NED DIN DAYTRADING-GUIDE

Vi overholder GDPR-reglene. Les om våre vilkår og ansvarsfraskrivelser her.

Hver eneste dag handler tusenvis av nordmenn på børsen. En del av disse har daytrading som interesse og hobby.

I denne e-boken gir vi deg en praktisk innføring i aktiv børshandel og daytrading, med mål om at du kan forstå det viktigste i løpet av kun 20 minutter. Som bonus presenterer vi deg også for en daytrading-strategi som du kan prøve med det samme.

Boken er forfattet av oss på daytrader.no, Norges største hjemmeside for aktiv handel med verdipapir. Du kan kontakte oss på e-post hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Mange mennesker går med en drøm om å bli deres egen sjef og slippe ut av hverdagens hamsterhjul.

Som suksessfull daytrader kan du selv definere arbeidsdagen, og du har mulighet til å få hele verden som arbeidssted. Som daytrader er du nemlig kun avhengig av en god og stabil internettforbindelse.  

Når du trader skal du kunne ta pulsen på børser og markeder over hele verden. Samtidig skal du kunne motstå presset som følger med når titusenvis av kroner skifter eier på kun et øyeblikk.

Denne e-boken gir deg en forsmak på hva det vil si å daytrade, og den medfølgende strategien kan du teste ut umiddelbart etterpå. E-boken består av 20 sider, inkludert forklarende videoer.

Kanskje ønsker du kun om å handle på fritiden, og slik skaffe deg en liten ekstrainntekt, eller kanskje går du med storslåtte drømmer om å endre livet radikalt og leve av tradingen? Denne e-boken hjelper deg med det første og viktigste skrittet på veien mot å bli en suksessfull trader, slik at du i fremtiden selv kan definere hvilken retning du vil gå som aktiv børshandler.

E-boken er skrevet av daytrader.no. Vi er Norges største side for aktiv handel med verdipapir. Kontorene våre ligger i København, men du kan alltid komme i kontakt med oss på support@daytrader.no.