Lær daytrading
- med våre gratis e-kurs

Vil du forstå markedene bedre? Lær mer om trading ved hjelp av effektive metoder fra daytrader.no. Gjør som hundrevis av andre, og meld deg på et av våre spennende tradingkurs i dag.

Kickstart din daytrading

Få en effektiv start på trading-karrieren

  • 11 e-postleksjoner
  • Lønnsomme strategier
  • Pedagogiske videoer
  • Norsk support
Les mer og meld deg på

Få et overtak på markedet

Nordic Traders er en tjeneste som sender backtestede tradingsignaler direkte til mobilen din – helt gratis!

Alt sendes ut via chat-appen Telegram, og signalene baserer seg på mange års erfaring som aktive tradere på finansmarkedene. De fleste signalene er backtestede med utgangspunkt i historiske data, noe som betyr at du ikke handler i blinde.

Om oss

Daytrader.no er, sammen med søstersidene daytrader.dk og daytrading.se, Skandinavias største nettverk for tradere.

I fellesskap har vi utformet disse kursene med en ambisjon om å gi nye tradere en så god start på trading-karrieren som mulig. Vi har en stor pasjon for – og erfaring fra – finansmarkedene, og dette ønsker vi å viderebringe til deg. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@daytrader.no eller på hjemmesidens live chat-funksjon.

Hvorfor handle aktivt?

I løpet av de seneste årene har det blitt mer populært – og mye enklere – for privatinvestorer å drive aktiv børshandel. Når du handler aktivt styrer du selv porteføljen din, analyserer kursgrafer og benytter mange av de samme verktøyene som banker og meglere. Aktiv handel krever god risikostyring og massevis av øvelse. I våre kurs kommer vi inn på mange av aspektene som ligger til grunn for å kunne lykkes som trader.

E-bok om teknisk analyse

Når du melder deg på et av kursene våre medfølger en gratis e-bok som hjelper deg med å forstå teknisk analyse og kursgrafer. Teknisk analyse er en viktig forutsetning for å kunne trade aktivt.

Informative e-postleksjoner

Du mottar 10-11 e-postleksjoner (avhengig av kurs). E-postene inneholder blant annet konkrete og lett forståelige strategier som du kan ta med deg ut på markedene med det samme.

Pedagogiske videoer

Hvert kurs inneholder en stor mengde videomateriale hvor du kan se eksperter handle og effektive trading-strategier i bruk. Flere av videoene er webinarer hvor du kan se traderens skjerm.

Meld deg på et gratiskurs

Kickstart din daytrading

Et tradingkurs som henvender seg til nybegynnere. I kurset gir vi deg de mest effektive metodene og lønnsomme strategier, slik at du får en så god start på tradingkarrieren som mulig.

Skal drømmen om å bli en suksessfull trader gå i oppfyllelse? Begynn på reisen allerede i dag!

Les mer og meld deg på

Lær å handle valuta med en effektiv indikator

Få tilgang til et unikt kurs som omhandler et mer «ukjent» marked.

I samarbeid med den britiske traderen Sarid Harper lærer Daytrader.no deg – steg for steg – hvordan du kan trade valuta (og andre produkter) med en imponerende indikator.

Les mer og meld deg på

Prøv Nordic Traders' backtestede tradingsignaler

Nordic Traders er en tjeneste som sender backtestede tradingsignaler direkte til mobilen din – helt gratis!

Alt sendes ut via chat-appen Telegram, og signalene baserer seg på mange års erfaring som aktive tradere på finansmarkedene. De fleste signalene er backtestede med utgangspunkt i historiske data, noe som betyr at du ikke handler i blinde.

Share on Youtube

© 2021 daytrader.no | Om oss

For å samtlige leksjoner i kursene må du åpne en aktiv konto hos nettmegleren Markets. Markets samarbeider med daytrader.no og sponser dette kurset. Det er også deres handelsplattform vi benytter i eksemplene. Dette kurset må ikke, på noen som helst måte, oppfattes som individuell rådgivning. Bruken av innholdet i Kickstart din daytrading, f.eks. konkrete investeringer/handler som foretas i eksemplene, eller på hjemmesiden vår skjer på egen risiko. Du må aldri handle for penger som du ikke har råd til å tape, og vi anbefaler at du søker profesjonell rådgivning hvis du ikke er innforstått med risikoen. Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Vi tilbyr ikke individuelle investeringsråd. CFD-er handles med gearing og er komplekse finansielle instrumenter forbundet med høy risiko for å tape penger. Mellom 60-80 % av privatinvestorer taper penger når de handler CFD-er hos de mest populære nettmeglerne. Du bør alltid sette deg inn i hvordan CFD-er fungerer og vurdere om du er komfortabel med risikoen som er forbundet med disse produktene.