Kickstart din daytrading

Gi trading-karrieren din en best mulig start

  • 10 e-postleksjoner
  • Lønnsomme strategier
  • Pedagogiske videoer
  • Norsk support
  • E-bok for tradere
Meld deg på gratiskurs

Meld deg på i dag. Det er helt uforpliktende, og du kan melde deg av igjen når som helst. Du kommer også til å motta markedsnyheter fra daytrader.no.

Se introvideo om kurset

Hvem er vi?

Daytrader.no er, sammen med våre søstersider i Danmark og Sverige, Skandinavias største nettverk for tradere. I fellesskap har vi satt sammen dette kurset med en ambisjon om å gi nye tradere den best mulige starten når de beveger seg ut på verdens finansmarkeder.

Vi er fornøyde med resultatet, og vi håper du også får glede av det.

Hvis du har spørsmål angående kurset, er du velkommen til å kontakte oss på support@daytrader.no.

Meld deg på gratiskurs

Hvem passer kurset til?

Mange går rundt og drømmer om å bli sin egen sjef og forlate hamsterhjulet, som hverdagen mange ganger minner om. Som suksessfull trader kan du selv planlegge arbeidsdagen og ha hele verden som arbeidsplass. Alt du behøver er en PC og en stabil internettforbindelse.


Erfarne tradere tar kontinuerlig pulsen på verdens børsmarked. De evner å håndtere presset som følger med når store penger skifter eier på få øyeblikk. Men veien mot å bli en dyktig trader er lang og kronglete. Det krever disiplin, tålmodighet og nok av tid til å lære av egne feil.


Kanskje ønsker du kun å handle litt verdipapirer på fritiden? Eller kanskje drømmer du om varige forandringer og muligheten til å leve av å trade? Dette kurset er det første, viktige skrittet mot ditt mål.

Effektive metoder

Vi forstår godt hvorfor du interesserer deg for trading. Det er en lukrativ jobbhverdag som tilbyr de mulighetene for økonomisk frihet som mange går og drømmer om.

Samtidig forstår vi godt at du også har andre ting å ta hensyn til i livet ditt.

Derfor gir vi deg de mest effektive metodene, slik at du får en så god start på trading-karrieren din som mulig.

Dette er tidsbesparende, men gjør forhåpentligvis også den første tiden din på markedene enda mer inspirerende.

Effektive metoder

Vi har samlet de mest effektive verktøyene og strategiene. Nå kan du få glede av dem.

Tidsbesparende

Vi fokuserer på det viktigste – det som gjør en forskjell – slik at du kan bruke tid på annet.

Profesjonell tankegang

I kurset lærer du å tenke som en profesjonell trader, og du får en vinnende innstilling til markedene.

Som deltaker får du alt dette

Innholdet i Kickstart din daytrading er gratis og sendes ut som e-poster i løpet av en periode på et par uker. Slik kan du følge med i kurset i et tempo som lar deg reflektere over og bearbeide all informasjon. I leksjonene introduseres du for en nettmegler hvis handelsplattform må benyttes i den siste delen av kurset. Alt innhold er laget av daytrader.no – Norges portal for aktiv børshandel.

10 e-postleksjoner

Leksjonene introduserer deg for trading på en måte som gjør at alle kan følge med.

Pedagogiske videoer

Flere videoer hvor vi viser strategier og hva som er viktigst å tenke på når du handler.

Norsk support

Du kan alltid kontakte oss på e-post eller skrive til oss via chat-funksjonen på hjemmesiden.

Reise mot suksess

Forstå hva som skal til for å bli en dyktig trader. Vi hjelper deg i gang med trading-reisen.

I kurset får du også

Kjøp og selg

Lær hvordan du kan handle i både stigende og fallende markeder.

Forstå risikostyring

Lær hvordan du beskytter gevinsten din og unngår å ta for stor risiko.

E-bok for tradere

Gratis e-bok som forklarer de viktigste trading-begrepene.

Forstå kursgrafer

Kurset gir deg et innblikk i teknisk analyse av kursgrafer.

Fokuser på det viktigste ...

Nettet flommer over av informasjon, og som nybegynner er det lett å bli overveldet. Derfor har vi lagt vekt på verktøyene vi synes er de viktigste for å lykkes. Det vil si den mindre delen som gir de beste resultatene.

... i ditt eget tempo

Kurset henvender seg til nybegynnere som vil lære mer om aktiv børshandel med verdipapirer. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring for å delta. Du behøver kun å være nysgjerrig på trading og ha tilgang til en PC med internett, slik at du kan lese leksjonene og se videoene.

Alt foregår online og automatisk, og du kan fullføre leksjonene i ditt eget tempo. Hvis du er opptatt i en periode, kan du lagre e-postene og lese videre når tiden tillater det – det er helt opp til deg selv.

Formbare strategier

Du kan forme strategiene som vi omtaler i kurset slik at de passer inn i din hverdag. Kanskje har du kun tid til å handle om kvelden eller i helgene? Da kan du bruke strategiene til «swingtrading» og handle med litt lengre tidshorisont. Strategiene i kurset er fleksible og kan benyttes på alle tidsintervaller.

I løpet av kurset blir du blant annet introdusert for nettopp en backtestet swingtrading-strategi. Denne fokuserer på aksjer og kombinerer både fundamental og teknisk analyse. Strategien passer perfekt for deg som har en travel hverdag, men som likevel synes det er spennende med aktiv børshandel.

Tilpass strategiene til din hverdag

Vanlige spørsmål

Hva koster det?

Det koster ingenting å delta på kurset. Hvis du vil fortsette til den siste delen, må du åpne en aktiv konto på den handelsplattformen som vi benytter i kurset. Nettmegleren sponser kurset og har gjort det mulig for oss å tilby deg dette innholdet.

Hvordan kan jeg kan lære noe av dere?

Sammen med søstersidene våre i Sverige (daytrading.se) og Danmark (daytrader.dk) har vi utformet dette introkurset med fokus på å gi nye tradere en så god start som mulig på trading-karrieren. Vi er Skandinavias største nettverk for tradere, og vi har stor pasjon for – og mange års erfaring fra – finansmarkedene. Vi har samlet kunnskapen vår og brukt lang tid på å skru de vesentligste erfaringene sammen til et e-kurs. Nå er vi stolte over å kunne dele innholdet med deg.

Hvor tidkrevende er det?

Det er helt opp til deg selv, men du får større utbytte av kurset jo mer du engasjerer deg. Vi deler robuste og effektive metoder, men det er viktig at du analyserer grafer og tester metodene selv for å finne ut at de også fungerer for deg.

Blir jeg rik av å delta på kurset?

Hvis du er på jakt etter en snarvei til rikdom, må du fortsette letingen (sannsynligvis for alltid). Kursene som tilbyr gull og grønne skoger er vi naturlig skeptiske til. Vi tilbyr derimot en grundig og god introduksjon til deg som vil starte med trading, og du får blant annet effektive metoder som du kan begynne å handle med umiddelbart. En trader blir aldri utlært, så det er viktig at du fortsetter med å utdanne deg selv, også etter at kurset er over. Men vi håper at kurset vårt kan lede deg på rett kurs, i dobbel forstand.

Hvordan vet jeg om det er noe for meg?

Interesserer du deg for trading? Vil du vite mer om hvordan du forstår og tolker markedet ved hjelp av effektive metoder? I så fall er kurset for deg. Om du skulle komme til å angre, kan du alltid melde deg av igjen. Kurset er helt uforpliktende.

Når starter kurset?

Med det samme! Meld deg på via denne siden, så mottar du snart første e-postleksjon. Og så er kurset i gang.

Kurset er en perfekt start for alle som vil begynne med trading. Vi forklarer pedagogisk hvordan du handler med enkle og effektive strategier.

Leksjoner

Kickstart din daytrading består av følgende leksjoner:

1. Introduksjon – Hvordan lykkes som daytrader?

2. De viktigste indikatorene + strategi

3. Det eneste candlestick-signalet du behøver + strategi

4. En enkel, men effektiv strategi

5. Risikostyring Slik beskytter du pengene dine

6. Psykologi Slik tenker en suksessfull trader

7. Lær handelsplattformen din å kjenne

8. En robust og backtestet swingtrading-strategi

9. Strategien som de profesjonelle elsker

10. Slik kommer du videre 11 gode råd

* Leksjonene 8-11 krever at du har en aktiv Markets-konto.

Sagt om undervisningen

"Veldig bra. Jeg har kommet frem til at jeg foretrekker raskere handler hvor jeg ser resultater etter noen timer eller dager."

- Claus Munk Larsen, årets nye trader 2016

"Jeg har fått unik kunnskap som jeg ikke kunne fått gratis andre steder. Det betyr at jeg i dag handler med langt større selvtillit."

- Nikolaj Klintholm, Project manager

"Jeg har satt stor pris på innholdet i kurset. Det har lært meg hvordan jeg kan se på markedet med nye øyne."

- Henrik Skrøder, vinner av Tradingeksperimentet

Slik foregår kurset

Etter at du har registrert deg mottar du flere leksjoner hvor du lærer å handle ved hjelp av effektive trading-metoder. Hvis du har lyst til å henge med, også i den andre delen av kurset, må du åpne en aktiv konto hos nettmegleren Markets. Markets samarbeider med daytrader.no og sponser dette kurset. Det er også deres handelsplattform vi benytter i eksemplene i dette kurset. Når du åpner en Markets-konto, får du tilgang til de siste leksjonene. Les eventuelt mer om Kickstart-kurset her. Det er helt uforpliktende å melde seg på, og du kan melde deg av igjen når som helst.

Meld deg på kurset

Registrer deg kostnadsfritt og begynn på kurset i dag.

Motta e-postleksjoner

I e-postleksjonene lærer vi deg hvordan du blir en bedre trader.

Opprett Markets-konto

Opprett en aktiv konto hos Markets og gi oss beskjed om dette.

Få full tilgang

Du får nå tilgang til hele kurset og flere effektive strategier.

Start kurset allerede i dag!

Share on X (Twitter)Share on Youtube

support@daytrader.no

© 2023 daytrader.no | Om oss