Len deg tilbake: Trading på autopilot i sommerferien

Utgitt: 23. juni 2022

Vellykket trading krever solide analyser og time etter time foran dataskjermen. For de fleste er imidlertid sommerferien ensbetydende med strender, golfbaner eller late dager sammen med familie og venner. Men det betyr ikke at du er nødt til å ta pause fra markedet.

Vi har nemlig funnet frem til tre alternative måter å trade på. Slik kan du hele tiden følge børsens bevegelser uten å ofre sommerferien. Husk at det aldri er noen garanti for avkastning når du investerer.

Long eller short? Handle tusenvis av CFD-produkter hos Markets.com Klikk her

1. Nordic Traders

Gjennom vår nye tjeneste, Nordic Traders, kan du følge sterke valutasignaler. Alt du behøver å gjøre er å laste ned chat-appen Telegram og melde deg inn i Nordic Traders Trail-gruppen.

Flere ganger daglig sender vi ut idéer til spennende handler. Alle signalene baserer seg på avanserte strategier som er backtestet gjennom mange år. Hvis du vil handle på signalene er du nødt til å åpne posisjonene på favoritt-handelsplattformen din, men du kan også velge å bruke signalene til inspirasjon.

Som medlem av Nordic Traders’ kanal gir vi deg også veiledning til hvordan du setter det hele opp til automatisk handel.

Les mer og bli Nordic Traders-medlem her.

Få backtestede tradingsignaler på mobilen – GRATISKLIKK HER

PS. Akkurat nå sender vi ut flest valutahandler. Disse presterer meget bra. Når det generelle aksjemarkedet bedrer seg, vil det også sendes ut flere kjøpssignaler på aksjer.

Grafen ovenfor viser avkastningen til algoritmen som Nordic Traders baserer valutasignalene sine på.

2. Aktiv trading med Erik Bork

Erik Bork er medeier av daytrader.no. Du kan kopiere handlene hans hos Naga.

Erik Bork er medier av daytrader.no og mangeårig trader og investor. I dag trader han aktivt med valuta, indekser og aksjer hos nettmegleren Naga, og du kan enkelt kopiere handlene hans.

Etter å ha åpnet en Naga-konto må du finne frem til profilen «CapitalGain» og klikke på «Autocopy». Deretter foregår alt automatisk. Du følger med andre ord Eriks handler uten å løfte en finger.

Profilen til Erik Bork handler meget aktivt (10-30 trades per dag). De fleste av posisjonene stenges rundt midnatt for å holde risikoen så lav som mulig. Den foreløpige avkastningen har vært imponerende, og det krever et innskudd på minst 2000 dollar til din Naga-konto hvis du vil kopiere Eriks handler.

Abonner på vår YouTube-kanal og se spennende tradingvideoerKlikk her

Langsiktig investering med Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted eier daytrader.no sammen med Erik Bork, og han handler via nettmegleren eToro. Faktisk er Christian blant eToros mest kopierte tradere. Han handler noe mer langsiktig (hovedsakelig aksjer) enn Erik, men bruker valutatrading som et krydder i porteføljen.

Du kan enkelt kopiere Christian gjennom eToro-profilen «Cphequities». Siden Christian kombinerer langsiktige investeringer med kortsiktig trading, anbefaler vi at du kopiere ham i lengre tid hvis du vil få mest mulig ut av investeringen.

Nesten 20 000 investorer kopierer Christian Jain Kongsted på eToro.

Som nevnt ovenfor er det ikke mulig å gi noen garantier på børsen. Du bør derfor ikke bruke hele formuen din på copytrading. Men å allokere en mindre del av porteføljen på å følge erfarne tradere, som kan vise til gode resultater over tid, kan være en god måte å diversifisere investeringene dine på.

Kanskje særlig i den roligere sommerperioden.

Copy Trading utgjør ikke investeringsråd. Verdien av investeringene dine kan gå opp eller ned. Kapitalen din er i fare.

Del denne artikel