eToro – Anmeldelse & erfaringer

Utgitt: 25. januar 2021
etoro-logo

eToro tilbyr verdens største plattform innenfor sosial trading og såkalt “copy trading”. Nettmegleren skryter av å ha millioner av brukere fordelt på over 140 land. Les vår eToro-anmeldelse her.

I løpet av de seneste årene har eToros handelsplattform blitt oppgradert og fornyet. Både grafvisningene og copy trading-funksjonene har blitt mer overskuelige og informative. I tillegg har eToro gjort det mulig for kunder å handle aksjer og CFD-er meget rimelig – noen ganger helt gratis.

I tillegg til aksjehandel tilbyr eToro copy trading og CFD-handel med de aller fleste aktivaklasser. 

etoro anmeldelse

Med hensyn til gearing (eller giring) skiller eToro fra mange andre nettmeglere ved at du selv kan velge gearingnivå. Det gjør handelsplattformen til et opplagt valg for mange nybegynnere som vil lære om gearing uten å sette store beløp på spill. Når eToro også tilbyr gratis aksjehandel på mange marked, er plattformen velegnet for deg som vil bygge en langsiktet portefølje uten å betale handelsomkostninger.

Handelsplattformen tilbys av eToro (Europe) Ltd. Selskapet hører til på Kypros og er godkjent til å utføre investeringstjenester av den kypriotiske tilsynsmyndigheten Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC).

Dette betyr at megleren er underlagt generell EU-lovgivning, som blant annet betyr bedre sikkerhet for private investorer. Megleren har vært registrert hos og godkjent av Finanstilsynet siden 2010 og kan utføre investeringstjenester i Norge etter MiFID-reglene.

For nylig kom det også frem at selskapet planlegger en børsnotering.

Les mer om handelsplattformen i vår detaljerte eToro-anmeldelse nedenfor.

[ez-toc]

eToro-anmeldelse – Hvilke tradere passer eToro til?

eToro er bygget spesielt opp rundt “social trading” og “copy trading”. Nettmegleren er helt klart markedsledende på dette området. Handelsplattformen og dens glimrende grafpakke kan også brukes til tradisjonell handel med CFD-er eller mer langsiktet aksjehandel. Produkttilbudet er ikke det største, men utvides kontinuerlig og oppfyller de flestes behov.

Vær imidlertid oppmerksom på spreadet på enkelte produkter samt noe høye uttaksgebyr.

Markets gjør det mulig å handle lynraskt, samt både å «kjøpe» og «shorte» Klikk her

Nedenfor kan du se en videogjennomgang av handelsplattformen.

I tillegg til at du informativt, oversiktelig og automatisk kan kopiere andre dyktige tradere, kan du også selv tjene litt ekstra på at andre kopierer deg. Dette krever at du er en suksessfull trader, vel og merke.

Hvordan du handler hos eToro skiller seg litt fra hvordan mange konkurrerende handelsplattformer gjør det. I den enkelte handel investerer du et bestemt beløp for deretter å velge et gearingnivå. Nivået varier fra ingen gearing og oppover, avhengig av hvilket produkt du handler.

Det er ikke mulig å åpne en konto i NOK, men hjemmesiden og handelsplattformen tilbys på norsk. Når du åpner en konto får du automatisk en virtuell konto hvor du kan bli kjent med plattformen før du setter ekte penger på spill. Hvis du vil åpne en ekte konto krever eToro at du foretar et minimumsinnskudd på $50. Skal du hovedsakelig handle aksjer anbefaler vi at du setter inn et noe større beløp.

Da eToro er underlagt de nye ESMA-reglene kan du ikke tape mer enn innestående.

eToro-anmeldelse – design og handelsplattformer

eToro tilbyr handel både på en webbasert plattform samt via mobil og nettbrett. Plattformene er bygget opp på en enkel måte, slik at du lett kan gå fra en enhet til en annen. Du kan, som nevnt ovenfor, velge norsk språk. Er du vel bevandret i engelsk trading-terminologi, kan det kanskje være en fordel å holde seg til originalspråket. Oversettelsen av enkelte ord og begreper kan nemlig noen ganger lede til misforståelser. Du endrer språket under “Innstillinger”.

etoro handelsplattform
eToro-plattformens design er både enkel og brukervennlig.

Når du logger inn på eToro-kontoen din for første gang, møtes du av et tydelig og forståelig design i grånyanser. Herfra har du tilgang til både en virtuell konto og en ordentlig konto. Til venstre på skjermen finner du en navigasjonsmeny som tar deg til plattformens viktigste funksjoner. Her kan du enkelt finne frem til kurslister, porteføljen din, nyhetsstrøm, markeder, andre tradere å følge eller kopiere, kundeservice og så videre.

Som utgangspunkt vises listen overvåkningslisten med kurser for utvalgte produkter. Denne kan tilpasses etter eget ønske, og du kan også opprette egne lister. Listen kan også vises i form av bokser med de enkelte produkter.

Det er mulig å opprette kursalarmer (alerts). Dermed kan du motta pushvarsler på telefonen når bestemte nivåer brytes. Dette gjøres ved å klikke på de tre prikkene ute til høyre på en kursliste og deretter “Sett prisvarsel”. Her kan du også tilpasse de forskjellige listene. Dersom du ønsker å legge til flere produkter, klikker du på “Handelsmarkeder”, finner det aktuelle produktet og legger det til i ønsket liste.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe – Norske daytradere.Klikk her

Enkel navigering

Hos eToro er hvert produkt markert med et tydelig symbol slik at alle forstår hva det handler om. Olje er markert med to dråper olje, valuta er merket med flaggene til de landene valutakrysset dekker. Hva gjelder aksjer har eToro valgt å kombinere børsnavnet, hele selskapsnavnet og logoen til selskapet. Her har andre nettmeglere mye å lære. Enkelte angir aksjenavn så innviklet at selv erfarne tradere har vansker med å finne frem.

Via symbolet til hvert enkelt produkt kan du gå direkte til produktets graf, opplysninger, research, nyhetsstrøm, kjøpe/selge og se andre investorers interesse for produktet. Sistnevnte viser hvor mange av eToros kunder som er henholdsvis short eller long i produktet og angis i prosent. Validiteten til disse opplysningene må du selv vurdere. I nyhetsstrømmen vises forskjellige traderes kommentarer om markedene, deres porteføljer og så videre. Det er enkelt å klikke seg videre til omtalte markeder og de enkelte tradere. Ute til høyre kan man sortere nyhetsstrømmen ved å velge eksempelvis “Popular Investors” eller kun kommentarer på engelsk. Nyhetene og kommentarene har som regel liten relevans i forhold til her-og-nå-handel. På eToros Youtube-kanal finner du flere videoer som forklarer handelsplattformen.

eToro på mobil

Mobilplattformen til eToro (Android og iOS) er bygget opp på samme måte som den webbaserte plattformen. Du kan enkelt legge inn handler, kopiere andre tradere, se din portefølje, ta ut penger og så videre. Alt sammen med store og tydelige knapper.

Grafvisningen fungerer også fint – spesielt på litt større telefoner. Du kan enkelt handle direkte på grafen og tilpasse denne med diverse indikatorer.

Videre er det enkelt å følge med på hva som skjer i “social trading”-delen og lese andre investorers innlegg. Dette er en mobilapplikasjon som fungerer bedre enn mange av konkurrentenes.

etoro anmeldelse

Grafpakken

Hvis du trykker direkte på grafsymbolet under hvert enkelt produkt, åpnes et meget brukervennlig kursdiagram. Du kan velge mellom rundt 70 forskjellige indikatorer, blant annet eksotiske verktøy som Gopalakrishnan Range Index eller Donchian Channel. Den grafiske fremstillingen av selve kursen kan også slås om til eksempelvis Heiken-Ashi eller Renk m.m.

Du kan også legge på Fibonacci-tall, tegne streker, måle og så videre. Det er en fryd å finne så mange muligheter for teknisk analyse på en handelsplattform som i utgangspunktet ikke henvender seg til topprofesjonelle tradere.

Grafvisning hos eToro
Grafen ovenfor viser utviklingen i NEL. Det er mulig å handle instrumentene direkte på grafen, men allerede åpne posisjoner vises ikke. Det er også rikelig med tilpasningsmuligheter, slik at du kan foreta grundige analyser.

Du kan velge å få vist opptil seks forskjellige grafer samtidig. Dette krever imidlertid en skjerm av en viss størrelse, men det fungerer fint.

Markets gjør det mulig å handle lynraskt, samt både å «kjøpe» og «shorte» Klikk her

eToro-anmeldelse – handel hos nettmegleren

Hvis du har en eToro-konto i dollar, så handles og avregnes alt i dollar. Det betyr at innsats ganger gearingnivå utgjør samlet eksponering i dollar – uansett hvilken valuta det underliggende aktivumet handles i.

Hos eToro kan du bestemme gearingnivå ved hver enkelt handel. Det er mulig å velge henholdsvis 1, 2, 5, 10 eller 20 ganger gearing. “X1” betyr at du ikke gearer investeringen.

Minimumseksponeringen når du handler med indekser er $ 2000. Handler du uten gearing betyr dette at du må investere hele beløpet. Vil du “kun” handle for $ 200 må du velge et gearingnivå på (minst) 10 ganger.

eToro bruker også et eget begrep: units. Antall units beregnes som “Investert beløp (Amount)” * “Gearingfaktor (Leverage)” / “Instrumentets stengekurs dagen før”. Grunnen til dette er at det skal være mulig å handle mindre deler av de enkelte instrumeter som følge av plattformens copy trading-funksjon. Der kan du nemlig ha posisjoner helt ned til 1 USD. Til vanlig trenger du ikke å bekymre deg om antall units i forbindelse med ordreinnleggelse. Fokuser heller på beløpets størrelse og gearingfaktoren, slik at du har full kontroll på eksponeringen.

Innsatsen justeres enkelt i feltet “Beløp”. I eksempelet ovenfor, med en valgt gearing på 20, betyr innsatsen på $200 at du oppnår en eksponering på $4000. Marginkravet ($200) utgjør 5 % av eksponeringen.

Disclaimer: Trading with leverage involves high risk.

I ordreboksen kan du også se handelens innsats i forhold til egenkapitalen din (0,2 % i eksempelet). På grunn av gearingfaktoren (20x) utgjør eksponeringen $4000, noe som tilsvarer 4 % av saldoen på demokontoen.

Risiko

Annen interessant informasjon som kommer frem av ordreviduet er dag-til-dag-rentene. Dette er en rentekostnad som påløper hvis du beholder posisjonen over natten. Av eksempelet ovenfor kan du se at det koster $0,29 å beholde posisjonen etter børsens åpningstider. Det gir samlede rentekostnader på ca. 2,5 % per år. Hvis du beholder posisjonen over helgen, koster det tre rentedager.

Hvis du ikke bruker gearing, utgjør eksponering og margnkrav samme beløp. Hvis du er long i enkeltaksje eller ETF-er, og ikke gjør bruk av gearing, betaler du ingen dag-til-dag-renter.

etoro anmeldelse

I forbindelse med ordreinnleggelse foreslås det et nivå i USD for henholdsvis stop loss og take profit. Disse nivåene kan enkelt endres, slik at det passer med din strategi og risikonivå. Det er mulig å sette nivåene ut fra et gitt kursnivå (“Pris”) eller det investerte beløpet (“Beløp”). Det er også mulig å legge inn såkalt trailing stop loss. Dette innebærer at posisjonen følger profittens retning, og handelen lukkes når profitten faller til valgt nivået fra det høyeste nivået.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe – Norske daytradere.Klikk her

Du kan også forhåndsdefinere et investeringsbeløp med tilhørende fast gearing og gitte stop loss-/take profit-nivåer. Disse lagres og ligger klare hver gang du går inn på det aktuelle instrumentet. I tillegg er det mulig å skru på “one-click-trade” på disse instrumentene, slik at du raskt kan åpne en posisjon. Som nybegynner bør du være forsiktig med dette. Du kan raskt ende opp med å ta flere posisjoner enn du hadde planlagt. Hvis du vil aktivere denne funksjonen, må dette gjøres via “Innstillinger” i menyen til venstre og deretter “Handel”.

Hvis du derimot ønsker å legge inn en handel når kursen treffer et gitt nivå, kan du gjøre dette i ordrevinduet. Velg “Ordre” i stedet for “Handel” øverst til høyre. Deretter kan du legge inn kjøps- og salgsordre.

eToro-anmeldelse – markeder, produkter og priser

eToro tilbyr CFD-handel med over 1000 forskjellige produkter fordelt på 13 indekser, seks råvarer, 143 ETF-er, 47 valutakryss og et varierende antall enkeltaksjer fra de største børsene. Det samlede tilbudet er ikke overveldende, men vil trolig være stort nok for de aller flestes behov.

Du kan også handle i et utvalg av norske og nordiske aksjer, men de nordiske indeksene tilbys ikke. Skaff deg oversikt over produktene via “Handelsmarkeder” i menyen til venstre. Deretter kan du klikke deg frem og tilbake mellom de forskjellige kategoriene. På handelsplattformen kan man enkelt få oversikt over alle produktene ved å velge “Trade Markets” ute til venstre og deretter velge de forskjellige kategoriene.

Alle eToros handelsomkostninger kan forøvrig finnes her.

Produktutvalg hos eToro
Det er enkelt å søke etter og finne de produktene du kan handle hos eToro.

Åpningstidene på de forskjellige markedene varierer. Aksjer handles typisk når de respektive børsene er åpne, Oversikt over åpningstider finner du her.

Aksjeindekser

Som nevnt er det mulig å handle 13 forskjellige indekser fra de største børsene i verden. 

Valutakryss

Du kan handle snaut 50 forskjellige valutakryss hos eToro. For de største valutakryssene er det mulig å geare investeringen fra 1 til 30 ganger. For de mindre kryssene er maksimalt gearingnivå 20. Uten gearing må du typisk handle for $ 4000 (minimumseksponering).

Jo høyere gearingnivå, jo lavere kan innsatsen din være, men husk at gearing er forbundet med høyere risiko. Vi anbefaler at du setter deg grundig inn i gearing før du benytter funksjonen.

Spreadet på valutahandel varierer mellom to og fire pips, et prisnivå som ikke gjør eToro til de billigste på markedet.

Råvarer

eToro tilbyr 20 forskjellige råvarer. Hvis du handler råvarer, kan du typisk benytte et gearingnivå mellom 1 og 10. Gull kan imidlertid geares opptil 20 ganger. Minimumseksponeringen når du handler råvarer er $ 2000.

Gull handles typisk til et spread på 0,45 og olje 0,05.

Aksjer og ETF-er

Det er mulig å handle mer enn 1000 større, likvide aksjer fra børser over hele verden. Du finner for eksempel over 700 aksjer fra NYSE, men også 23 aksjer fra Oslo Børs er tilgjengelige på eToros handelsplattform. 515 forskjellige aksjer fra NYSE, 194 aksjer fra Nasdaq og 27 aksjer fra den tyske børsen i Frankfurt.

Se en samlet liste over tilgjengelige aksjer her.

eToro tilbyr også handel med over 150 ETF-er. Flere av dem er du normalt forhindret i å handle i Norge på grunn av lovgivningen i EU.

Bemerk at alle aksje- og ETF-posisjoner åpnes i dollar. Du må handle aksjer og ETF-er for minst $10 hos eToro. Gearingnivået ligger typisk mellom 2 og 5. Alle short-posisjoner eller gearede handler foregår som CFD-er når du investerer hos eToro.

Handler du derimot aksjer eller ETF-er uten gearing handler du det fysiske verdipapiret. Det betyr også at du ikke betaler noen dag-til-dag-renter. Aksjene oppbevares i et depot i ditt navn.

Når du handler aksjer som reelle verdipapir uten gearing, foregår dette til samme spread som på den underliggende børsen hvor aksjen handles. Dette kaller eToro for Zero commission.

For CFD-baserte aksjer betaler du heller ikke kurtasje. Til gjengjeld betaler du et høyere spread enn hva du kan handle til direkte på børsen. Selv om spreadet på gearede handler er høyere hos eToro, kan det i lengden være billigere å handle aksjer som CFD-er. Dette gjelder spesielt hvis du foretar hyppige og mindre handler. Hos eToro unngår du nemlig avgifter som kurtasje, depotgebyr o.l..

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe – Norske daytradere.Klikk her

Øvrige omkostninger

Hos eToro koster det $5 å ta ut penger (min. $30). Avhengig av innenstående og medlemsskap er det mulig å unngå dette gebyret. eToro opererer blant annet med medlemsskapsnivåer hvor du kan motta særlige analyser, oppnå kreditt og slippe for uttaksgebyrer. Vær også oppmerksom på at det kan påløpe vekslingsgebyrer fra egen bank i forbindelse med overføringer til/fra eToro.

Det oppkreves også et såkalt “inaktivitetsgebyr” på $10/måned hvis du ikke logger inn på kontoen din i løpet av en periode på 12 måneder. Du betaler kun hvis du har penger på kontoen din.

Renteomkostningene for å holde en posisjon over natten avhenger av hvilket instrument du handler. Det enkleste er å se omkostningene i ordreboksen når du legger inn en ordre.

eToro fortjener skryt for at de klart og tydelig forteller om spreads, uttaksgebyrer og renteutgifter. Særlig sistnevnte er noe mange konkurrerende plattformer prøver å skjule.

eToro-anmeldelse – Social Trading og Copy Trading

eToro er bygget opp som en sosial tradingplattform, og det er her plattformen viser sin verdi og skiller seg fra de fleste andre plattformer.

Alle eToro-kunder har i utgangspunktet en sosial profil og en nyhetsstrøm som på Facebook. Her kan man like, kommentere, dele og se hverandres porteføljer samt se statistikk på hvordan ulike tradere har klart seg over kortere og lengre perioder. Denne funksjonen kan skrus av dersom du ønsker å være anonym.

https://youtu.be/nQCvU08DIAk

eToro beregner mål for påtatt risiko, noe som kan hjelpe med å sortere bort traderne som har vært heldige og handlet med en stor risiko. Innlegg og kommentarer i nyhetsstrømmen kan gi inspirasjon til egne handler, men du kan også kopiere utvalgte tradere automatisk.

Dette kalles Copy Trading, og det er denne funksjonen som tiltrekker mange tradere til eToro. Traderne finner man ute til venstre under “Kopier andres handler”. Mange amatørtradere har nok en drøm om å kunne handle nøyaktig som en profesjonell og suksessfull trader, og med Copy Trading-funksjonen til eToro er dette mulig.

Markets gjør det mulig å handle lynraskt, samt både å «kjøpe» og «shorte» Klikk her

Populære tradere hos eToro
Det er enkelt å lete etter potensielle tradere som er verdt å følge. Bruk parametere som tid, avkastning, risiko, marked, m.m. til å sortere.

Copy Trading

Copy Trading-funksjonen fungerer utmerket. Du behøver kun å klikke på “Kopier” under investoren du ønsker å kopiere. Deretter kopierer handelsplattformen eventuelle åpne og nye handler handler automatisk. Du velger selv hvor stor del av kontantbeholdningen du ønsker å allokere til dette formålet. Det er mulig å investere helt ned til $200 i hver enkelt trader.

I forbindelse med den innledende kopieringen blir du bedt om å ta stilling til blant annet en fast stop loss. Det er også mulig å lukke enkeltposisjoner dersom du ikke ønsker disse.

Det høres nesten for godt ut til å være sant, og det er viktig at du passer på. Statistikk kan leses på mange forskjellige måter, og det kan være en kunst i seg selv bare å vurdere hvem av de mange tusen eToro-traderne du bør kopiere. Husk å bruke eToros filtre til å sortere bort investorer som ikke passer til din risiko- og investeringsprofil.

etoro anmeldelse
eToro har statistikk på de enkelte traderne. Husk å sette deg grundig inn i tallene da statistikk kan være misvisende. Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 77% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

CopyPortfolios

eToro har nylig lansert to nye typer såkalte CopyPortfolios: “Top Trader CopyPortfolios” og “Market CopyPortfolios”. Førstnevnte består av de beste eToro-traderne sortert etter forskjellige kriterer. Sistnevnte samler CFD-aksjer, råvarer eller ETF-er etter en valgt markedsstrategi.

Du må minimum investere $5000 i hvert enkelt fond. Du kan lese mer om de forskjellige porteføljene her.

eToro og sikkerhet – Er eToro svindel?

Nei, eToro er ikke svindel. Du kan være helt trygg når du trader hos nettmegleren, en verdensomfattende utbyder med millioner av kunder.

eToro oppbevarer kundenes midler på segregerte kundekonti iht. EUs finanslovgivning og MiFID. Det betyr at den enkelte kundes konto holdes adskilt ved en eventuell konkurssituasjon.

Privatkunders midler er, i tilfelle av konkurs og uregelmessigheter, forsikret med opp til €20 000. eToro garanterer også at kunder aldri kan tape mer penger enn innestående beløp.

Siden eToro er underlagt strenge EU-krav, adskiller ikke selskapet seg nevneverdig fra andre utbydere. Visse land i EU, f.eks. England, har imidlertid enda bedre kundebeskyttelsesregler i form av en høyere økonomisk beskyttelse av den enkelte kunde.

Kundeservice

eToro har 24-timers kundeservice mandag-fredag og foregår først og fremst gjennom sidens live chat eller CustomerSerivce´s nyhets-feed. Det finnes ikke noe telefonnummer på Broker Service Cener, kun et fanummer. Dette er et klart minus da du helst skal kunne kontakte Broker Service direkte hvis du får behov for det.

eToro-anmeldelse – konklusjon

eToro har et oversiktlig og brukervennlig design. Plattformen har også overraskende mange tekniske analyseverktøy tilgjengelig. Samtidig kan uerfarne tradere finne mye inspirasjon i det sosiale elementet ved plattformen.

Hvis du er en dyktig trader selv, kan eToros Popular Investor Program også være en god mulighet for å handle billigere og samtidig skape en sosial profil som på sikt kan gi en ekstra inntekt. Hvis du er i stand til å levere en viss avkastning, vel og merke.

Et annet område som får ros fra oss er mulighetene for å velge gearingnivå i hver enkelt handel, slik at det passer overens med risikovillighet og temperament.

På den negative siden er det klart at enkelte produkter tilbys med uforholdsmessig store spreads, men Zero Commission-funksjonen på aksje- og ETF-handel trekker opp.

Har du en eToro- konto i dollar, eller annen utenlandsk valuta, må du være oppmerksom på ulempene dette innebærer. For det første gjør det skattebergningen mer komplisert. For det andre er det enklere å gjennomskue margin, eksponering og så videre i NOK. Og til slutt løper du selvfølgelig en valutarisiko på innestående beløp.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PRØV HANDELSPLATTFORMEN HER

eToro-anmeldelse – Ofte stilte spørsmål

Kan jeg handle på eToro i Norge?

Ja, eToro tilbyr norske kunder å handle både aksjer, CFD-er, valuta, råvarer etc.

Er eToro svindel eller kan jeg stole på megleren?

eToro er ikke svindel. Du kan være helt trygg når du overfører penger til/fra eToro og når du benytter handelsplattformen. Selskapets seriøsitet bekreftes også av den fremtidige børsnoteringen.

Betaler jeg skatt i Norge av handel på eToro?

Ja, du er nødt til å betale norsk skatt av overskuddet fra handlene dine på eToro. Selskapet innberetter ikke skatten automatisk, så dette er noe du selv må sørge for at blir korrekt.

Tilbyr eToro sosial trading?

Ja, eToro utmerker seg faktisk på området. Her kan du følge andre investorer og kjøpe og selge instrumenter som dem. Husk å være selektiv hvis du ønsker å kopiere tradere.

Hvem står bak denne eToro-anmeldelse?

Denne eToro-anmeldelse er laget av daytrader.no i samarbeid med våre søstersider i Sverige og Norge. Anmeldelsen baserer seg på vår egen bruk og egne erfaringer med plattformen.


eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks, as well as trading CFDs. Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 51% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money. Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 complete years and may not suffice as basis for investment decision. Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk. eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.

Del denne artikel