Skilling – Anmeldelse og erfaringer

Utgitt: 8. februar 2022

Skilling er en skandinavisk eid nettmegler som tilbyr CFD-handel til kunder i Norge. Selskapet har hovedkontor på Kypros, og det er herfra de har lisens til å tilby sine produkter.

Nettmegleren ønsker å gjøre trading «enkelt og tilgjengelig for alle» og har et stort fokus på norske og skandinaviske kunder. Det gjør seg blant annet gjeldende gjennom norsk hjemmeside, norsk kundeservice, verifisering via BankID og en rekke CFD-baserte produkter innenfor ulike aktivaklasser – blant annet norske aksjer og indeks.

Handelsplattformen til Skilling er naturligvis også på norsk, og prisene du som trader tilbys er gode.

skilling logo

[ez-toc]

Derfor bør du velge Skilling:

 • Intuitiv og brukervennlig handelsplattform på norsk
 • Åpne konto med BankID
 • Attraktivt CFD-tilbud, blant annet norske og skandinaviske aksjer/indekser
 • Mulig å geare og shorte markeder med CFD-handel
 • Mulig å handle med lav eksponering i de enkeltposisjoner
 • Omfattende grafvisning til teknisk analyse
 • Mulig å åpne handelskonto i blant annet NOK, USD, EUR og GBP
 • Lavt minimumsinnskud på 100 USD (1000 NOK)
 • Uforpliktende og gratis demokonto
 • Norsk kundeservice
 • EU-regler som beskytter privatinvestorer
skilling nettmegler

Du kan åpne en konto her eller lese mer om nettmegleren og hvordan du kommer i gang lenger nede i vår anmeldelse av Skilling.

Om Skilling

Skilling ble stiftet i 2016 av en rekke skandinaviske fintech-magnater. I mars 2018 mottok selskapet lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission (CySec) og fikk dermed mulighet for å tilby investeringstjenester i EU-området.

Nettmegleren er en utpreget CFD-megler som tilbyr handel på sin egenutviklede handelsplattform, Skilling Trader, og via de eksternt utviklede plattformene cTrader og MetaTrader 4. Skilling tilbyr også copytrading for dem som interesserer seg for det.

Via lisensen fra CySec er Skilling underlagt kypriotisk lovgivning. Den er det ingenting i veien med, og som investor hos Skilling er du omfattet av EUs finanslovgivning. Det betyr at du er beskyttet av regler som negativ saldobeskyttelse og innskuddsgaranti, hvilket innebærer at du ikke kan tape mer enn innestående og at du er dekket (opptil 20 000 euro) i tilfelle Skilling skulle gå konkurs.

skilling handelsplattform
Bildet viser den brukervennlige Skilling Trader.

Handelsplattformen Skilling Trader

Skilling har utviklet sin egen handelsplattform, Skilling Trader. Den er både intuitiv og brukervennlig, og gjør det enkelt for nybegynnere å komme i gang med trading.

Handelsplattformen er oppdelt i forholdsvis fastlåste moduler, men nede til venstre kan du skifte mellom lys og mørk layout/bakgrunn med ett klikk.

Til venstre på skjermen finner du noen av de mange produktene du kan investere i listet opp. Du kan opprette egne lister med foretrukne produkter eller velge å se favoritter, sektorer etc. I listene har du mulighet for å klikke på kjøp eller salg utenfor det ønskede instrumentet, for så å oppleve at dette vises på grafen midt på skjermen. Samtidig dukker det opp et ordrevindu til høyre. Her finner du ytterligere informasjoner, som gearingnivå, nominell valuta og renter.

Hvis du har åpne posisjoner vises disse under «Posisjoner» nederst på skjermen. Herfra kan du enkelt følge med i hvordan handlene dine utvikler seg. Via de små «+»-ikonene kan du enkelt stille inn stop loss- og take profit-nivåer, men du har også mulighet til å raskt lukke, doble eller reversere handlene. Hvis du reverserer en handel betyr det at du endrer din posisjon fra lang (long) til kort (short) eller omvendt. Velger du dette alternativet må du være oppmerksom på at du i realiteten lukker den åpne posisjonen og åpner en ny, motsattrettet posisjon.

Lærerikt dashboard

Handelskontoens samlede gevinst/tap finner du helt i toppen av skjermen. Her kan du også se brukt margin («Cash i bruk»), saldo etc. Har du flere kontoer kan du skifte mellom disse øverst i høyre hjørne.

Den grafiske oversikten over handelsresultatene dine har mange spennede opplysninger.

Etter å ha handlet en stund på plattformen kan du få en grafisk innsikt i hvordan du har prestert i bestemte perioder. Trykker du på kakediagrammet i bjelken til venstre vises resultaene dine i en elegant oversikt med en lang rekke nøkkeltall og beregninger. I tillegg til nettoresultat kan du se hvordan investeringer i ulike aktivaklasser, tidsperioder etc. har klart seg. Dersom du har øye for slike grafiske fremstillinger er dette et glimrende verktøy for deg som vil vite mer om hvilke investeringer du lykkes med og hvilket som ikke klarer seg like bra.

Kjøp og salg på Skilling Trader

Det er ukomplisert å handle med de ulike instrumenetene. Alt skjer via ordrevinduet, som åpner seg automatisk etter at du har trykket kjøp eller selg på et instrument. Øverst i ordrevinduet har du mulighet til å velge om du vil gå lang (kjøpe) eller kort (selge/shorte) det valgte instrumentet.

Hos Skilling kan du investere med lav eksponering, for eksempel er det mulig å handle fraksjoner (0,01) av en indeks. Det er kanskje ikke så viktig hvis du trader den norske indeksen (Norway 25), men kan være praktisk hvis du vil investere i eksempelvis NASDAQ. Her er den nåværende verdien på 16 000 dollar, men med mulighet for å handle helt ned til 0,01 kontrakt kan du nøyes med å bli eksponert for ca. 160 dollar.

Indeks-CFD-ene hos Skilling er gearet tyve ganger. Det betyr at du kun behøver å stille en margin («Cash i bruk») på 5 % av eksponeringen, altså ca. åtte dollar, hvis du handler 0,01 NASDAQ-kontrakt. Til sammenligning kreves en margin på ca. 800 dollar hvis du vil kjøpe en hel kontrakt av den samme indeksen.

I feltet «Kjøp type» velger du «MARKED» (betyr at du kjøper til aktuell markedskurs), velger ønsket antall kontrakter og klikker på «KJØP» for å åpne en posisjon.

Stop loss og take profit kan legges inn før du bekrefter handelen i ordrevinduet, men kan også gjøres etterfølgende.

Du kan også velge å legge inn en fremtidig ordre. Da velger du «ORDER» under feltet «Kjøp type» og velger det kursnivået hvor du ønsker å gjennomføre handelen. Ordren eksekveres kun når/hvis kursen flytter seg til dette nivået.

«Info» og «Avansert info» under kjøpsknappen inneholder ytterligere opplysninger om instrumentet, for eksempel gearingnivå, spread, renter etc.

Grafvisning og tekniske analyseredskaber

På Skilling Trader stammer grafvisningen fra anerkjente tradingview.com, noe som vitner om kvalitet og muligheter for tekniske investorer. Her har du funksjoner som tillater en lang rekke analyser, og du kan både skrive, tegne og legge ulike indikatorer på grafene. Hvis du vil handle, kan klikke på den blå pilen i høyre hjørne for å åpne ordrevinduet til instrumentet du analyserer.

Bildet ovenfor er fra dagsgrafen til S&P 500-indeksen. Vi har satt på et glidende gjennomsnitt (lilla linje) og en RSI-indikator i bunn. Åpne posisjoner vises også på grafen.

Har du allerede åpne posisjoner i instrumentet, og eventuelle take profit- og stop loss-nivåer tilknyttet, vises disse direkte på grafen. Du kan raskt lukke åpne posisjoner direkte på grafen ved å klikke på det lille krysset (se bildet over). Klikker du på de to pilene, så reverserer du posisjonen.

Du kan velge å få vist kursutviklingen på flere måter, blant annet som linjegraf eller de mer brugte candlesticks. Typisk kan du se utviklingen fem år tilbake i tid. Volumet opplyses også (det som Skilling-kundene bidrar med), og du kan velge mellom 70 forskjellige tekniske indikatorer, som støttelinjer, trendkanaler og fibonacci-nivåer.

Det er dessverre ikke mulig å få vist flere grafer samtidig på Skilling Trader. Hvis dette er en nødvendighet må du benytte en av de andre handelsplattformene som Skilling tilbyr.

Skilling Trader finnes for øvrig både til iOS- og Android-enheter, noe vi ser nærmere på senere i anmeldelsen.

Oppsummert fremstår Skilling Trader som en glimrende handelsplattform. Den fremstår særlig egnet og enkel å benytte for deg som ikke har årevis med trading-erfaring i baggasjen.

Du kan åpne en konto hos Skilling ved å klikke her.

Andre handelsplattformer og copytrading

I tillegg til sin egen Skilling Trader, tilbyr Skilling også handel via en avansert, ekstern plattform. Den kalles cTrader og finnes både i en nettleser- og en desktop-utgave. Herfra får du som trader enda flere muligheter, blant annet via algoritme-trading og muligheten til å bygge dine egne trading-bots.

Sistnevnte krever at du har dyp kjennskap til trading, men også at du besitter uvanlig gode tekniske ferdigheter. Grafikkverktøyet er svært omfattende, og selv de mest kravstore traderne der ute bør kunne finne alt de behøver til avansert teknisk analyse. Du kan for øvrig benytte samme konto til å handle på Skilling Trader og cTrader.

skilling cTrader
Skilling cTrader er en avansert plattform hvor du bl.a. kan kode egne trading-bots.

Via Skilling cTrader har du også mulighet for å drive copytrading. Det betyr at du enkelt, og helt automatisk, kan kopiere andre, suksessfulle tradere. Copytrading passer utmerket for nybegynnere og tradere som ikke har tid til å følge markedet hver dag, og det gir en enkel markedseksponering med mulighet for å lære og observere hvordan de mer erfarne aktørene agerer.

Les mer om copytrading hos Skilling her.

skilling metatrader 4

Du kan også koble Skilling-kontoen din til den kjente, eksterne handelsplattformen MT4. Denne benyttes særlig av til valutahandel, og den åpner også for bruk av eksterne trading-robotter og annen type individuell tilpasning. Det er imidlertid på sin plass å understreke at MT4 egner seg best for mer erfarne tradere.

De ovenfornevnte handelsplattformene kan alle benyttes enten direkte i nettleseren eller som egne desktop-versjoner. I tillegg til dette tilbyr Skilling også applikasjoner til både iOS- og Android-enheter.

Mobilutgavene er minner om de samme løsningene, og med de samme funksjoene, som i nettleserversjonen, men med enkelte begrensninger. Applikasjonene er imidlertid glimrende til deg som vil åpne eller lukke en posisjon mens du er på farten, eventuelt hvis du bare vil oppdateres på kursutviklinger e.l. Mobil-trading hos Skilling står med andre ord ikke tilbake for noen av konkurrentenes løsninger.

Produkter hos Skilling

Hos Skilling kan du aktuelt handle over 800 forskjellige CFD-produkter fordelt på aktivaklasser som aksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta. Det er mulig å gå lan, hvis du tror et produkt vil oppleve en kursstigning, eller kort, hvis du tror produktet du handler kommer til å falle.

Skilling tilbyr også kunder å handle andeler av kontrakter, eventuelt helt ned til én aksje-CFD. Det betyr at du har mulighet for å handle med lav eksponering i enkeltposisjoner og dermed redusere risikoen som er forbundet med investeringene. Dette er en av grunnene til at Skilling er en utmerket handelsplattform for nybegynnere.

Aksjer

Hvis du handler med én eller flere av de over 700 enkeltaksjene på plattformen, er det viktig at du er oppmerksom på at dette også dreier seg om CFD-kontrakter. Aksje-CFD-ene hos Skilling er gearet fem ganger. Du finner størst utvalg av amerikanske aksjer (ca. 400), men Skilling tilbyr også en lang rekke europeiske aksjer og skandinaviske aksjer (34 norske). Når du handler aksje-CFD-er hos Skilling oppkreves du ingen kurtasje. I stedet for betaler du et tillegg til det såkalte spread (forskjell mellom kjøps- og salgspris) som aksjen handles til på børsen.

Indeks

Foretrekker du noe bredere aksjeeksponering kan du velge å investere i en av 17 forskjellige indekser. I tillegg til de store markedene i USA og Europa kan du også handle med den norske OBX25-indeksen samt den svenske OMXS30-indeksen. Skilling tilbyr også noen av de mer eksotiske indeksene, for eksempel fra Kina, Hong Kong, Singapore og Japan.

De største indeksene (f.eks. DAX40 og FTSE100) kan geares 20 ganger, mens de mindre indeksene (Norge og Sverige) kun kan geares ti ganger. Det er mulig å handle ned til 0,1 eller 0,01 kontrakt i en aksjeindeks. Det betyr at du kan eksponeres i eksempelvis DAX for forholdsvis små penger. DAX handles aktuelt til ca. 15 000 euro, men hos Skilling kan du velge å handle kun 0,01 kontrakt og slik eksponeres for kun 150 euro mot den tyske indeksen.

Råvarer

Skillings tilbud til råvare-tradere er noe mer begrenset. På handelsplattformen kan du kun handle olje (brent og WTI), naturgass, gull, sølv og platin.

Handler du med gull kan du geare investeringene tyve ganger, men for resten av råvarene er maksimal gearing ti ganger. Det er mulig å handle ned til 0,1 gullkontrakt, noe som med dagens kurs tilsvarer en eksponering på ca. 180 dollar.

Valuta

Det finner også over 70 forskjellige valutakryss hos Skilling, både majors, minors og eksotiske. De største valutakryssene (med f.eks. EUR, USD, GBP) kan geares opptil 30 ganger mens de øvrige kryssene kan handles med 20 ganger gearing.

Når du trader valuta hos Skilling er det mulig å handle ned til 1000 enheter av basisvalutaen.

Kryptovaluta

For kryptovaluta-entusiaster tilbyr Skilling mer enn 30 forskjellige valutaer. I tillegg til de største kryptovalutaene, som bitcoin, Ethereum og Binance Coin, tilbys også mindre coins som Shiba Inu, Polkadot, Steller, Tron og fan tokens fra forskjellige fotballklubber.

Alle kryptovalutaer er som utgangspunkt gearet med to ganger.

Generelt sett er ikke produkttilbudet til Skilling blant markedets aller største. Til gjengjeld finner du alle de mest populære produktene, og tilbudet vil sannsynligvis imøtekomme de fleste investorers behov.

Omkostninger og kundetyper

Skilling opererer med to kundetyper – Standard og Premium.

Som Standard-kunde pålegges ikke kurtasje i forbindelse med handler. For å åpne en standardkonto kreves et minsteinnskudd på 100 dollar, eller ca. 900 kroner. Når du handler med CFD-er opererer handelsplattformen med margin, og du bør være oppmerksom på at handlefriheten din kan bli vesentlig begrenset hvis innestående beløp er veldig lavt. Skillings minsteinnskudd er imidlertid opplagt for eksempelvis nye tradere som ikke ønsker å sette inn for mange midler i første omgang.

Premium-kunder tilbys noe lavere spreads når de handler med store volum. Til gjengjeld betales kurtasje. For å bli Premium-kunde kreves et innskudd på minst 5000 dollar. Hvilken kundetype som egner seg best til deg avhenger av handelsmønster, økonomi, erfaring etc.

Les mer om de to kundetypene her.

Det er mulig for både privatpersoner (over 18 år) og firmaer å opprette en handelskonto hos Skilling. Husk å ha de nødvendige dokumenter klare til verifiseringsprosessen.

Standard-kunder betaler, som nevnt, ikke kurtasje når de åpner eller stenger posisjoner hos Skilling. Kostnadene kommer til uttrykk i spreadet, altså forskjellen mellom kjøps- og salgspris, som handelsplattformen bestemmer. Spreadet varierer avhengig av hvilket produkt du handler. Du kan se alle spreads som megleren opererer med her. De samme opplysningene er tilgjengelige under de enkelte instrumentene i handelsplattformen.

Øvrige kostnader

Det kan også påløpe finansieringskostnader hvis du holder posisjoner åpne over natten. Renten er variabel og utgjør for eksempel 4 % p.a. for handel i S&P 500 og amerikanske aksjer. Renten kan være høyere for andre instrumenter, noe som gjør at det kan være mindre interessant å holde posisjoner åpne i lange perioder. Du finner den daglige finansieringsrenten under de enkelte instrumentene på handelsplattformen.

Det oppkreves også et valutavekslingsgebyr (currency conversion fee) på 0,7 % hvis du handler instrumenter i en annen valuta enn den valutaen kontoen din er opprettet i. Gebyret pålegges og beregnes når du stenger en posisjon, altså realiserer en gevinst eller et tap. Det er utelukkende selve gevinsten eller tapet som gebyret beregnes av. Du kan unngå denne typen gebyr ved å opprette kontoer i de forskjellige valutaene og alltid sørge for å handle amerikanske aksjer eller kryptovaluta fra en USD-konto eller norske aksjer fra en NOK-konto. Les mer om gebyret og se eksempler her.

Skilling oppkrever ikke inaktivitetsgebyrer eller gebyrer i forbindelse med innskudd/uttak.

Nyheter og utdannelse

Tilgangen til markedsnyheter er noe begrenset i Skilling Trader. Nyhetene dukker opp når du klikker på forstørrelsesglasset til venstre på handelsplattformen. Her vises de fem aktivaklassene som du kan trade med, og nyhetene tilpasser deg den valgte aktivaklasse. Dette er for så vidt en glimrende funksjon som gjør det enklere å holde fokus på hva som er relevant for posisjonene du vurderer å åpne.

Dersom du ønsker aktuelle oppdateringer om hva som beveger seg på markedene, kan du melde deg på Skillings nyhetsbrev og slik motta regelmessige e-poster fra megleren.

Gjennom Skilling Academy, som du kan klikke deg frem til via menyen øverst til venstre og deretter velge «Verktøy», får du tilgang til en rekke lærerike artikler som kan være nyttige for nybegynnere og uerfarne kunder. Leksjonene er på norsk, og kompleksiteten stiger langsomt etterhvert som du graver deg dypere ned i innholdet. I Skilling Academy lærer du blant annet om en rekke tekniske indikatorer og hvordan du kan bruke dem i praksis.

Trade Assistant tilbyr automatisk hjelp til å plassere en handel i et bestemt instrument. Her tar den virtuelle assistenten deg i hånden og guider deg gjennom hele handelsprosessen. Du får blant annet forklart hvordan du handler, hva gearing-nivået er og betyr, marginkrav etc. Avslutningsvis i prosessen velger du om du vil gjennomføre handelen eller ikke. Også denne funksjonen er praktisk for deg som er uerfaren og kanskje står foran din aller første ordre på en handelsplattform.

Kundesikkerhet og regulering

Skilling har, som allerede nevnt, tillatelse av kypriotiske finansmyndigheter til å tilby investeringstjenester (CFD-handel). Det betyr samtidig at megleren er underlagt kypriotisk lov og regulering. Ettersom denne i vesentlig grad baserer seg på streng EU-lovgivning, kan du som privatkunde hos Skilling være sikker på at du handler hos en pålitelig og sikker megler.

Lovgivningen sørger blant annet for at privatinvestorer aldri kan tape mer enn innestående. Det på tross av at du handler med gearede posisjoner.

Som privatkunde er du også sikret hvis megleren, mot formodning, skulle gå konkurs eller havne i uregelmessigheter. Hos Skilling er du dekket mot tap på opptil 20 000 euro per investor.

Skilling er også, i henhold til EUs MiFID-regler, forpliktet til å oppbevare kundenes midler på såkalte segregerte kontoer. Det betyr at kundemidlene er adskilt fra selskapets egne midler. Dette er med på å øke kundesikkerheten betraktelig, da investorenes midler alltid kan identifiseres.

Du bør være oppmerksom på at Skilling ikke automatisk innberetter tall til skattemyndighetene. Du er derfor selv ansvarlig for å opplyse riktige tall for tap/gevinst når du fyller ut skateemeldingen din. På Skilling Trader får du imidlertid hjelp til å fremskaffe de riktige opplysningene gjennom rapporter fra valgte tidsperioder. Her kan du enkelt finne frem til både realiserte og urealiserte nettoresultater og finansieringskostnader. Rapportene kan eksporteres til eksempelvis Excel, og du finner dem ved å klikke på «Historikk» og «Last ned» i vinduet for posisjoner nederst på handelsplattformen.

Kundeservice

Det er bemerkelsesverdig lett å komme i kontakt med Skillings kundeservice. I motsetning til mange av konkurrentene tilbyr Skilling, i tillegg til engelsktalende medarbeidere, også kundeservice på norsk og svensk. Både hjemmesiden og handelsplattformeren til Skilling finnes for øvrig også på norsk.

skilling kundeservice

Du kan kontakte Skilling på telefon fra mandag til fredag mellom kl. 08:00 og 17:00 CET. Trenger du hjelp på andre tidspunkt kan du naturligvis komme i kontakt med kundeservice på e-post eller live chat (man. til fre. 04:00-21:00 CET).

Skilling har også laget en omfattende FAQ/Help Centre hvor du finner svar de mange av de vanligste spørsmålene.

Oppsummert er Skillings kundeservice glimrende, og det er alltid betryggende å kunne snakke med medarbeidere som snakker ens eget språk.

Slik åpner du en Skilling-konto

Det er enkelt å åpne en konto hos Skilling.

Steg 1

Det første du må gjøre er å klikke på «Åpne konto» øverst til høyre når du besøker Skillings hjemmeside. Deretter må du fylle ut et skjema med e-postadresse og passord etc (se bildet under) og velge hvor i verden du bor. Første del av registreringen er altså overstått på bare noen få klikk.

skilling konto

Du kan velge om du vil fortsette registreringsprosessen eller teste ut Skillings demoversjon med det samme. Vi anbefaler alltid at du gjør deg kjent med handelsplattformen før du begynner å handle for ekte penger.

Steg 2

For å handle med ekte penger må du fortsette registreringsprosessen. Det innebærer at du må fylle ut personlige opplysninger som navn, telefon, fødselsdato etc., men du vil også bli spurt om kjennskap til handel med verdipapirer, tidligere erfaring m.m.

Du må også opplyse personnummer og sende inn legitimasjon. Megleren har krav om å kunne verifisere kundene sine, så det er ingenting unormalt i dette. Faktisk er Skilling forpliktet til å innsamle denne typen informasjon på samme måte som du vil oppleve det i eksempelvis norske banker.

Steg 3

Hvis du vil handle for ekte penger må du overføre penger til kontoen din.

Skilling tilbyr flere betalingsmuligheter, både til innskudd og til utbetaling. Det er typisk gratis å foreta både inn- og utbetalinger til/fra Skilling-kontoen din.

I tillegg til den tradisjonelle bankoverføringen er innbetalinger med VISA eller Mastercard meget praktisk. Kortinnbetalinger registreres som regel med det samme, og du har derfor pengene tilgjengelig for handel i løpet av meget kort tid. Hvis du benytter bankoverføring vil det som regel ta noen dager før pengene er tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at din egen bank kan pålegge vekslingsgebyrer hvis du overfører fra en utenlandsk valuta til norske kroner.

skilling betaling

Når du har gjennomført de tre stegene, og du etterfølgende har blitt godkjent av megleren, kan du begynne å handle.

Klikk her for å åpne en Skilling-konto.

Konklusjon

Skilling er en utmerket megler, og det skandinaviske avtrykket er utvilsomt en fordel for norske kunder. Megleren passer særlig bra til tradere som ønsker valgmulighet mellom flere overskuelige og brukervennlige handelsplattformer med massevis av tekniske analyseverktøy, fornuftige priser og mulighet for å handle med lav eksponering.

Skilling er en EU-godkjent megler som er underlagt strenge regler. Som privatinvestor er du derfor i så trygge hender som det er mulig å komme, og som nybegynner gir det sikkerhet å vite at du ikke kan tape mer enn innestående på handelskontoen din.

Siden Skilling er en utenlandsk megler er du selv forpliktet til å opplyse handelsresultater til Skatteetaten. Husk også å ta vare på dokuemntasjon for handelsaktiviteten din. Heldigvis tilbyr handelsplattformen gode muligheter for å hente ut rapporter som hjelper med å finne frem til de riktige tallene.

Hvis du vil teste ut Skilling før du handler for ekte penger, så anbefaler vi at du starter med å prøve plattformens gratis demokonto. Denne passer også godt hvis du vil teste ut nye strategier, aktivaklasser etc.

Ofte stillede spørgsmål om Skilling

Hva er Skilling?

Skilling er en skandinavisk eiet nettmegler som siden 2018 har tilbudt CFD-handel til konkurransedyktige priser på en norsk handelsplattform.

Er det sikkert å handle på Skilling?

Ja, Skilling er en EU-godkjent nettmegler som er underlagt strenge krav for beskyttelse av privatinvestorer. Når du handler hos Skilling har du blant annet en konkursgaranti på 20 000 euro.

Hva kan jeg handle hos Skilling?

Skilling tilbyr CFD-handel med over 800 ulike instrumenter, blant annet enkeltaksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluita.

Hva koster det å handle aksje-CFD-er hos Skilling?

Du betaler ikke kurtasje når du handler aksje-CFD-er hos Skilling. Omkostningene finnes i spreadet som fastsettes av megleren. Et spread kan forklares som forskjellen mellom kjøps- og salgspris.

Del denne artikel