PKS-oscillator

Utgitt: 28. juli 2015

PKS kjennes også som The Stochastic Slow. Dette er bare en stokastisk oscillator som er langsommere enn en normal stokastisk oscillator. Denne oscillatoren sammenligner et produkts seneste lukkekurser med det intervallet prisen har beveget seg i over en gitt eriode. Ideen er at en aksje oppfattes som svak hvis lukkeprisen er i den nederste delen av intervallet. Motsatt oppfattes aksjen som sterk hvis lukkepisen skjer i den øverste delen av intervallet.

Vil du daytrade? Vi anbefaler handelsplattformen Markets Klikk her
Forskellen mellom en langsom og en rask stokastisk oscillator er at den langsomme har en %K-linje som er utjevnet ved hjelp av et glidende gjennomsnitt
Forskellen mellom en langsom og en rask stokastisk oscillator er at den langsomme har en %K-linje som er utjevnet ved hjelp av et glidende gjennomsnitt

Den stokastiske oscillator beveger seg innenfor et område mellom 0 og 100, og den inneholder normalt to linjer. Den første linjen kalles %K og er grunnelementet i indikatoren. Den andre linjen kalles %D, og er et glidende gjennomsnitt av %K. Denne linjen betraktes som den viktigste av de to, og den av de som gir best signaler. Av denne grunn utelates ofte %K. Forskellen mellom en langsom og en rask stokastisk oscillator er at den langsomme har en %K-linje som er utjevnet ved hjelp av et glidende gjennomsnitt.

Det betyr at PKS oscillatoren er mindre følsom enn en normal stokastisk oscillator. Stokastisk oscillator ble utviklet av George C. Lane på slutten av 1950-tallet, og er i dag en av de mest brukte indikatorene innenfror teknisk analyse, både blant private og profesjonelle tradere.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske Tradere. Trykk her.

Her kan du lese mer om den stokastiske oscillator. 

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære
Der er ingen relateret indlæg