Handel i FTSE

Udgivet : 25 October 2020

Den engelske FTSE 100-indeksen dekker over de 100 børsnoterte selskapene på London Stock Exchange med størst markedsverdi –deriblant BP og British American Tobacco. Indeksen styres av FTSE Group, som er et datterselskap til London Stock Exchange Group. Indeksen debuterte 3. januar 1984, og er i dag blant de mest benyttede aksjeindekser i verden. I dagligtale kalles indeksen for «footse».

Som daytrader kan man oppfatte FTSE som en mer rolig motpart til den tyske DAX-indeksen. FTSE beveger seg ofte i de samme bølgene som DAX, men gjerne med mindre utsving, og kanderfor ofte være et godt alternativ eller supplement til DAX. Utsvingene og gevinstpotensialet er til tider litt mindre, men tilgjengjeld vil også tapene være litt mindre. FTSE handles, samme som DAX, primært mens det engelske aksjemarkedet er åpent. Dette er mellom 09.00 og 17.30.

Vil du daytrade? Vi anbefaler handelsplattformen Markets Klikk her

For traderne bak daytrader.no er FTSE en av våre absolutte favoritter. Det skyldes at den ikke har den samme «villheten» som DAX, men har allikevel god bevegelse. Arbeider man med et smalt stop-loss kan DAX være farlig, mens FTSE er mer rolig.Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske Tradere. Trykk her.
Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • POPULÆRE
Der er ingen relateret indlæg