Se video: Slik blir du en bedre (valuta)trader

Oppdatert: 23. april 2021

I det seneste webinaret vårt introduserte vi en spennende indikator. Den hjelper deg med å identifisere de mest valide støtte- og motstandsnivåene i markedene. Indikatoren er utviklet av britiske Sarid Harper, og gjennom oss kan du både få tilgang til indikatoren og lære å bruke den.

Sarid Harper har brukt et tiår på å utvikle indikatoren, som i dag brukes av profesjonelle aktører over hele verden. Som deltaker i e-kurset «Lær å handle valuta» kan du motta indikatoren hvis du samtidig oppretter en aktiv konto hos nettmegleren Markets.

sarid harper
Sarid Harper har utviklet en unik og spennende indikator. Gjennom daytrader.no kan få tilgang til indikatoren og møte Harper i flere webinarer.

I webinaret, som du kan se nederst i artikkelen, forklarer vi hvordan den hjelper deg med å oppnå større suksess når du trader – uansett om handler valuta, råvarer, aksjer eller kryptovaluta.

Noen av emnene vi var innom:

  • Hvordan identifisere støtte- og motstandsnivåer
  • Hvilke betingelser om må være oppfylt for at Harpers indikator er valid
  • Risk-reward
  • Live-handel og bruk av indikatoren i MT4

Dette webinaret er en del av e-kurset «Lær å handle valuta», men er tilgjengelig for alle.

I mai arrangerer vi imidlertid flere webinarer med Sarid Haper. Her kommer han til å gå i dybden på markedet, forklare hvordan du kan få maksimalt ut av indikatoren og gi deg bedre forutsetninger for å lykkes når du trader.

Som deltaker i kurset kan du bli invitert med på webinarene og motta din egen versjon av indikatoren. Det krever at at du, i tillegg til å melde deg på, også åpner en konto hos nettmegleren Markets og setter inn penger på denne.

Du kan også laste ned webinaret som en slides-presentasjon her.

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære
Ingen relaterte innlegg