Nytt e-kurs med effektiv markedsindikator

Utgitt: 2. april 2021

Sarid Harper er en britisk valutahandler og programmerer. I løpet av de siste ni årene har han utviklet verktøyer som hjelper valutahandlere verden over til bedre resultater. Nå er han klar til å presentere systemene sine i Norge.

Daytrader.no har inngått et samarbeid med Sarid Harper. Briten har fått i oppgave å lære norske tradere – både nybegynnere og mer erfarne – valutamarkedet bedre å forstå i et helt nytt e-kurs.

Les mer om kurset og meld deg på her.

Harpers system kan også brukes på andre markeder, for eksempel aksjer, kryptovaluta eller råvarer. Det betyr at dette kurset er opplagt for alle som vil lære mer om hvordan finansmarkedene fungerer og hvordan man kan oppnå bedre resultater.

e-kurs med Sarid Harper
Sarid Harpers system har gjort det muligt for ham at arbejde og trade over alt i verden.

I en perlerekke av innspilte webinarer kan du lære mer om Sarids system og høre hvilke tanker han gjør seg om de aktuelle markedene. Kurset inneholder også egne webinarer fra daytrader.no.

Her gjennomgår vi alt det viktigste, slik at du blir bedre rustet til å forstå valutamarkedene når du selv skal handle med Sarids indikator. Vi starter med en gjennomgang av nettmegleren Markets og handelsplattformen MetaTrader 4, da begge benyttes gjennom hele dette kurset.

Innspilte webinarer

Når du deltar i e-kurset, mottar du også en versjon av Sarids unike indikator. Denne kan du benytte gratis i en prøveperiode på tre måneder. Indikatoren hjelper deg med å identifisere strukturen i valutamarkedet.

Alle webinarene er gratis for Markets-kunder. De første er imidlertid tilgjengelige før du blir kunde, slik at du kan få en følelse for om valutahandel er noe for deg.

For å få adgang til hele kurset, deriblant webinarene og indikatoren til Sarid Harper, må du du åpne en konto og sette inn penger hos nettmegleren Markets. Innskuddet kan du bruke til å foreta dine første valutahandler. Markets opererer med et minimumsinnskudd på 100 USD, men mange tradere velger å starte med et noe større beløp. For 100 USD vil du kunne foreta valutahandler, men du må regne med at handlefriheten din er begrenset.

Vi forventer at du handler aktivt på plattformen. Pengene du setter inn er dine, og du kan utbetale dem igjen når du ønsker. Handler du allerede hos en annen nettmegler enn Markets, men likevel ønsker å delta på hele kurset, kan du betale et engangsbeløp på 2999,- for full tilgang.

Les mer om kurset og meld deg på her.

Denne videoen beskriver kort hva kurset dreier seg om.

Tabellen nedenfor viser en oversikt over alle webinarene:

Tittel på webinarMedDatoMeld deg på webinar
Slik kommer du i gang med valutahandelOle Erevik15. apr. kl. 19:00Se i opptak
Forstå strukturen i valutamarkedet med et nytt verktøyOle Erevik22. apr. kl. 20:30Se i opptak
Grunnleggende begreper i valutahandelOle Erevik29. apr. kl. 19:00Se i opptak
Valutamarkedets anatomi (engelsk)Sarid Harper6. mai kl. 20:00Registrer deg og se i opptak
Introduksjon til kjøps- og salgssoner (engelsk)Sarid Harper12. mai kl. 20:00Registrer deg og se i opptak
Identifiser de beste mulighetene i markedet akkurat nå: Valutahandel i praksis (engelsk)Sarid Harper19. mai kl. 20:00Registrer deg og se i opptak
For å se webinarerne med Sarid Harper må du være med i kurset “Lær å handle valuta” og bruke nettmegleren Markets
Del denne artikel