Utfyll skjemaet og motta indikatoren

Når du oppretter en konto hos Markets, kan du ta bilder av ID-papirene dine med mobiltelefonen. Du behøver ikke en kopimaskin for å sende inn nødvendig dokumentasjon.

* For å motta indikatoren og få adgang til webinarene med Sarid Harper, må du sette inn penger på Markets-kontoen din. Dette er utelukkende dine egne penger, og disse bruker du til å foreta dine første, små valutahandler. De fleste tradere velger å sette inn minst 1000 USD for å unngå for store begrensninger på handlefriheten. Det er også mulig å sette inn mindre. Dette er dine penger, som du kan handle for og utbetale igjen når du måtte ønske forhåpentligvis med gevinst. Vi forventer også at du handler aktivt på plattformen. Markets samarbeider med daytrader.no og håper naturligvis på at aktive kunder registrerer seg.

** Gearede handelsprodukter, som dem vi omtaler i dette kurset, egner seg ikke for alle typer investorer. Du må aldri handle for penger som du ikke har råd til å tape. Husk også å søke ekstern og kvalifisert rådgivning hvis du ikke forstår risikoen forbundet med denne typen produkter. Dette kurset inneholder ikke individuell investeringsrådgivning. Historisk avkastning er aldri en garanti for fremtidig avkastning. Les eventuelt mer om risiko forbundet med gearing her.

Når du har åpnet en konto hos Markets og satt inn pengene du ønsker å handle for, må du fylle ut skjemaet ovenfor. Deretter mottar du en invitasjon til de eksklusive webinarene på e-post.


Du får følgende:

  • Webinarer hvor Sarid forteller og forklarer hvordan du bruker valutaindikatoren hans.


  • Et eksemplar av Sarids unike indikator.


  • Innsikt i flere strategier som kan brukes sammen med Sarids indikator.


Skynd deg og meld deg på!