Nytt e-kurs: Kickstart din daytrading

Utgitt: 24. juni 2021

«Kickstart din daytrading» er et e-kurs som henvender seg til nye tradere som vil lære mer om aktiv handel med verdipapirer. På en pedagogisk måte viser vi blant annet hvordan du handler ved hjelp av enkle, men effektive strategier. Vårt mål er å gi deg en så god start på trading-karrieren som mulig.

Du trenger ikke tidligere erfaring med markedet for å delta i «Kickstart din daytrading». Det viktigste er at du er nysgjerrig på trading og har et ønske om å lære mer.

Se introvideo om «Kickstart din daytrading»

Effektive metoder

Kurset er laget av daytrader.no sammen med søstersidene våre, daytrading.se og daytrader.dk. Sammen er vi Skandinavias største nettverk for tradere. I «Kickstart din daytrading» har vi samlet all kunnskap og lagt vekt på det aller vesentligste – nemlig de metodene vi anser for å være de beste for trading-nybegynnere.

daytrading kurs

I kurset lærer du blant annet hvordan du handler med flere effektive og velfungerende strategier. Du lærer også mer om risikostyring og psykologi – to helt avgjørende faktorer hvis du ønsker å bli en suksessfull trader. Vi fokuserer på pedagogikk og effektivitet, og derfor håper vi at kurset er både inspirerende og tidsbesparende.

Les mer om kurset og meld deg på her.

Slik fungerer kurset

Når du melder deg på kurset, mottar du den første leksjonen med det samme. De øvrige leksjonene sendes som e-poster i løpet av en toukersperiode. Dette gjør at du kan følge med i et tempo som lar deg reflektere over innholdet.

Alt foregår på automatisk på nettet, og hvis du er opptatt i en periode kan du lagre e-postene og lese leksjonene på et passende tidspunkt. Det er helt uforpliktende å delta, og du kan melde deg av igjen når som helst. For å få tilgang til den siste del av kurset (leksjon 8-11) behøver du en aktiv konto hos nettmegleren Markets.

Meld deg på og start i dag

Du kan melde deg på kurset ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Eventuelt kan du besøke denne siden og lese mer om kurset. Her er det naturligvis også mulig å melde seg på.

Vi håper du har lyst til å delta. Med det samme du melder deg på mottar du første leksjon av «Kickstart din daytrading».

Har du spørsmål eller kommentarer kan du kontakte oss på support@daytrader.no

Kickstart din daytading

Choose your membership level

Del denne artikel