Nå kan du kopiere Nordic Traders sine strategier

Utgitt: 21. februar 2024

Etter flere måneders forberedelser kan du endelig kopiere våre fremste strategier i Nordic Traders – helt automatisk. Du betyr at du kan handle helt likt som vi gjør her på daytrader.no.

I over ett år har våre handelssignaler blitt sendt ut live via Telegram-appen under navnet Nordic Traders. Hundrevis av tradere følger signalene våre, men frem til nå har det betydd at du har måttet foreta handlene for egen maskin.

Slik er det ikke lengre.

Slik kopierer du signalene automatisk

Nordic Traders sine signaler består av flere forskjellige strategier, men vi har nå tatt en særlig effektiv strategi og separert den under navnet “COPENHAGEN”. Denne strategien kan nå kopieres via handelsplattformen AvaTrade og kopieringssiden DupliTrade.

Vi tilbyr også en annen strategi, kalt “OSLO”. Oslo-strategien er en manuell tradingstrategi som er utviklet og overvåkes av daytrader.no. Strategien fokuserer på både vanlige aksjer basert på avansert momentum samt forex og gull.

https://youtu.be/Wy3fCzt6T2M

Du kan også følge denne guiden:

  1. Opprett konto hos handelsplattformen AvaTrade.
  2. Opprett en underkonto du vil kopiere fra.
  3. Sett inn penger på underkontoen.
  4. Koble kontoen sammen med DupliTrade.
  5. Finn strategien du vil kopiere og trykk “duplicate”.
  6. Svar på noen generelle spørsmål om din finansiell kunnskap.
  7. Les gjennom og godkjenn eventuelle vilkår.
  8. Vent på godkjennelse.

Du kopierer nå Nordic Traders sin strategi.

Hvis du har problemer med DupliTrade eller strategiene ikke dukker opp bes du kontakte DupliTrade på support@duplitrade.com eller ved å trykke her.

Strategien oppsummert

Strategien er basert på mean reversion finner prisendringer basert på 5-minutts- og 1-timesgrafer. Strategien benytter både RSI (Relative Strength Index) og MA (Moving Average) for å finne ekstreme priser og trender, og ser etter entrymuligheter basert på avanserte motstandsnivåer. Når markedet er oversolgt eller overkjøpt og retester et teknisk motstandsnivå, vil strategien forsøke å finne et entrypunkt enten for en lang eller kort posisjon.

 

Del denne artikel