Konkurranse: Finn en nyttårsrakett på børsen og vinn 20 000 kroner!

Utgitt: 7. januar 2022

Hos daytrader.no feirer vi inngangen til 2022 med et brak. «Ram en rakett» er nemlig årets kuleste konkurranse for tradere. Her kjemper du mot investorer fra hele Skandinavia om 20 000 kroner.

Vet du hva som kommer til å buldre frem på markedene de neste månedene? I så fall kan du vinne ville premier fra daytrader.no i vår nye konkurranse.

Hvis du finner den raketten som stiger aller mest til og med 28. februar 2022, kvitterer vi med intet mindre enn 20 000 kroner! Pengene kan du bruke som du ønsker, for eksempel på en uforglemmelig reise til USA.

nyttårsrakett konkurranse
Din nyttårsrakett kan være verdt 20 000 kroner.

I «Ram en rakett» er reglene enkle. Alt du behøver å gjøre er å finne en rakett på børsen, gjennomføre en handel for ekte penger hos nettmegleren Markets.com i konkurranseperioden (1. januar 2022 – 28. februar 2022) og krysse fingrene for at instrumentet du kjøpte stiger kraftig i verdi (må være minst 40 % for å være gjeldende). Om du handler for 1000 eller 100 000 kroner betyr ikke noe, det er den prosentvise stigningen som er avgjørende.

Viktig å vite

Det investerte beløp og eventuell gearing (som kan øke avkastningen hvis du handler CFD-produkter) er IKKE relevant. Det er UTELUKKENDE den prosentvise stigningen i aksjekursen eller i det underliggende aktivumet som har betydning. Hvis du eksempelvis kjøper en aksje-CFD hvor aksjekursen stiger 10 %, men gearingen gjør at du oppnår 50 % avkastning på investeringen, så er det stigningen på 10 % som teller i konkurransen.

Om du tror mest på en aksje, indeks, valuta, kryptovaluta etc. er helt opp til deg selv. Du står fritt til å velge mellom alle tilgjengelige produkter hos nettmegleren Markets.com. Du behøver ikke å sitte på investeringen i hele perioden, og det har heller ikke noe å si når i perioden du handler, men posisjonen må være lukket senest ved midnatt 28. februar 2022.

Når konkurransen er over, sender du oss en skjermdump av handelen din. Hvis det viser seg at din rakettkandidat er den som har steget mest i verdi premieres du med 20 000 kroner fra daytrader.no som du kan bruke etter eget ønske.

I denne artikkelen finner du våre egne nyttårsraketter og omtale av hva vi tror kan bli de beste aksjer i 2022.

Slik deltar du i konkurransen

Det er enkelt å delta i «Ram en rakett»:

  1. Besøk konkurransens egen side og meld deg på. Her finner du også konkurranseregler og -vilkår.
  2. Åpne en konto hos nettmegleren Markets.com. Det er Markets.com som sponser konkurransen.
  3. Gjennomfør (kjøp og selg) en handel i konkurranseperioden.
  4. Last opp din vinnerkandidat innen 7. mars 2022 via denne siden.

Nå er det bare å krysse fingrene. Kanskje er det din rakett som har prestert aller best, og i så fall kontaktes du direkte av oss og for mer informasjon om premien.

Hva er premien i konkurransen?

Ingen konkurranse uten premier, vel?

Hos daytrader.no vet vi at konkurranselysten blant tradere og investorer er stor. Derfor har vi også forsøkt å gjøre litt ekstra ut av «Ram en rakett»-konkurransen ved å snekre sammen ordentlige premier (synes i alle fall vi).

new york
Vinner du konkurransen kan dette være premien: En tur til New York. Kanskje en tur forbi Wall Street, i så fall?

Konkurransen er laget i samarbeid med våre søstersider i Danmark og Sverige, og derfor deltar tradere fra hele Skandinavia. Hvis du slår alle, eller i alle fall de fleste, kan du vinne én av følgende premier:

  • 1. premie: 20 000 kroner. Pengene kan brukes etter eget ønske, for eksempel på en fantastisk reise til «The Big Apple».
  • 2. premie: 1-års gratisabonnement på vår egen Alpha-indikator (verdi over 1000 kroner).
  • 3. premie: 1-års gratisabonnement på vår egen Alpha-indikator (verdi over 1000 kroner).

Alpha-indikatoren er en daytrader-utviklet indikator som er backtestet i nesten to tiår. Indikatoren sender ut kjøpssignaler basert på kompliserte algoritmer, og våre tester har vist at den har prestert bedre enn det generelle markedet i nesten alle år.

Les mer om vår Alpha-indikator her.

Åpne en konto hos Markets.com

For å åpne en konto hos Markets.com, klikker du på «Create account» eller «I want to trade» når du besøker hjemmesiden.

Du kan også benytte denne lenken.

Deretter taster du inn e-postadresse og velger et egnet passord før du er gjennom den første delen av registreringsprosessen. Du må også velge om du kun vil handle på en demokonto i starten eller om du er klar for å satse ekte penger med det samme.

Du kan alltid skifte mellom demokontoen og den ekte kontoen ved enkelt å klikke deg frem og tilbake.
I videoen nedenfor viser vi kort hvordan du åpner en konto hos Markets:

Hvis du vil handle med ekte penger, ber Markets deg om noen personopplysninger. Når du har utfylt disse kan du sette inn penger, og så er du klar til å investere i ett eller flere av produktene som finnes på handelsplattformen.

Nedenfor kan du også se en kort video som viser hvordan du plasserer en handel med et CFD-produkt på Markets.com. Husk alltid å sette deg grundig inn i produktene du trader.

Vi ønsker deg lykke til i vår konkurranse, og vi håper det er nettopp deg vi kontakter i mars med beskjed om at du har vunnet en av premiene.

Del denne artikel