Kims aksjerakett fløy høyest: Vant 20 000 kroner

En innsats på kun et par euro har gjort danske Kim Eriksen 20 000 kroner rikere. Aksjeraketten hans vant nemlig første runde av Daytrader.nos «Ram en rakett»-konkurranse.

– Jeg er overrasket, for jeg trodde faktisk ikke at stigningen på 82 % var nok til å vinne. Men dette er jo dødskult, sier Kim Eriksen i et intervju med vår danske søsterside.

Du kan se intervjuet i sin helhet nederst i artikkelen.

I jakten på førstepremien speidet Kim Eriksen etter aksjer med høy beta. Det betyr aksjer hvis kurs beveger seg kraftigere enn det generelle markedet. Og strategien skulle vise seg å være helt riktig for den glade dansken.

Kim Eriksens aksjerakett steg over 80 %. Det var nok til å vinne 20 000 kroner.

Én av aksjene han kjøpte til konkurransen var Digital World Aquisition. Eriksen fikk kjøpt seg inn for et par euro til kurs 49,29 og solgte posisjonen noen uker senere til kurs 89,71.

– Jeg hadde hele tiden konkurransen i bakhodet og overveide når jeg skulle selge. Da avkastningen passerte 80 % tenkte jeg at det fikk være nok, og heldigvis nådde jeg å trykke på salgsknappen igjen på riktig tidspunkt, forteller Kim Eriksen.

Dansken er utdannet byggingeniør, men venter for tiden på å starte i ny jobb. Det har gitt ham litt bedre tid til å pleie interessen for trading og investering.

– Jeg bruker faktisk Sarid Harpers indikator til å handle valuta, men også som hjelp til å finne de riktige inn- og utgangene i aksjer, sier Eriksen.

Long eller short? Handle tusenvis av CFD-produkter hos Markets.com Klikk her

Sarid Harpers indikator finnes tilgjengelig i et gratis e-kurs om valutahandel som daytrader.no arrangerte i fjor. Kim Eriksen har selv deltatt og forteller at det har gitt ham en bedre forståelse for hvordan kjøps- og salgslikviditeten i markedene fungerer.

Du kan også melde deg på e-kurset om valutahandel og motta Sarid Harpers indikator her.

Nye muligheter

Den heldige vinneren av første utgave av «Ram en rakett» interesserer seg også for langsiktige investeringer. Premien på 20 000 kroner har gitt ham lyst til å prøve igjen. Det har også du mulighet til, for vi har akkurat lansert runde to av konkurransen. Her er premien en helt ny iPad Pro, og for å vinne må du foreta en handel i den aksjen eller aktivumet som stiger mest i konkurranseperioden (t.o.m. 30. april).

Les mer om «Ram en rakett» og meld deg på her.

Se intervju med Kim Eriksen nedenfor. Husk at du kan abonnere på vår egen YouTube-kanal her.

Del denne artikel

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære