Fading the double zeros

Utgitt: 12. januar 2017

Denne strategien er utformet av den amerikanske forextraderen Kathy Lien. Teknikken går ut på å finne områder i et valutakryss, hvor kursen nærmer seg «double zeros». Dette kan for eksempel være 0,7200 i NZDUSD eller 1,1200 i EURUSD. Tanken er at disse områdene utgjør en naturlig støtte, eller motstand, for tusenvis av tradere. Derfor kan man handle på avvisningen.

Vil du daytrade? Vi anbefaler handelsplattformen Markets Klikk her

Strategien går ut på at man åpner to handler mot den korte trenden, når kursen er 15 pips fra «double zero». Man går short hvis prisen nærmer seg «double zero» nedenfra, og long hvis prisen kommen ovenfra.

Stop settes 35 pips i motsatt retning for begge handler. Den første handelen lukkes når den er 35 pips i profitt, og deretter setter man stop i «breakeven» for den siste handelen. Deretter lar man den gå av seg selv, eventuelt til neste naturlige motstand.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske Tradere. Trykk her.

Man kan optimere strategien ved å legge inn et glidende gjennomsnitt på 20 perioder på en 15-minuttersgraf. Da går man kun long hvis prisen samtidig er unde det glidende gjennomsnittet. Det omvendte gjelder hvis man det er snakk om en short-handel.

Videoen nedenfor viser en handel med strategien «Fading the double zeros». Videon er på dansk, men han snakker tydelig.

Del denne artikel

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære