Kjent daytrader kan nå kopieres på eToro

Utgitt: 19. oktober 2023

Den respekterte danske daytraderen Anders Dall har levd godt av daytrading de siste par årene. Nå har han bestemt seg for å gjøre det enklere for andre å følge med på hans reise.

Anders Dall har registrert seg på handelsplattformen eToro, som betyr at alle nå kan kopiere Anders sine handler 1-1. Det betyr, at man kan kopiere alle handlene Anders gjennomfører, på helt samme tidspunkt, da eToro gir mulighet for copytrading – altså at man kopierer andres handler.

Hvis du gjerne vil kopiere Anders sine handler, skal du opprette en konto på plattformen, søke etter “andersdall” og klikk “copy” inne på hans profil. Vær oppmerksom på at det er profilen “andersdall” man skal kopiere, og ikke profilen “Lilu Invest”.

Han skriver selv i en oppdatering at målet hans er å oppnå en konsekvent årlig avkastning på 30%, og oppmuntrer sine følgere til å gi det tid til å utvikle seg.

Anders risikerer ca. 0,25% per handel, og for de fleste tradere vil det sikkert være en utfordring å oppnå en så høy avkastning, samtidig med at man holder risikoen lav. Derimot har Anders også i år vist på en offentlig konto, at det ikke er noe problem for ham å oppnå høy avkastning. Over de siste 8 månedene har han oppnådd en avkastning på 45,51% – det kan sees på hans konto, som publiseres live på myfxbook. Nå vil han fortsette handlene og la seg kopiere på eToro. Han har i år gjennomført 564 handler på sin offentlige konto med en hitrate på 58%, og de vinnende handlene er større enn de tapende.

For Anders begynte det hele da han i 2016 vant en trading-konkurranse hos daytrader.no sin danske søsterside, daytrader.dk. Det ga Anders blod på tann, og siden utviklet han sin egen strategi, som nå suppleres med den såkalte Pipnotic-programvaren utviklet av den engelsk-danske traderen Sarid Harper.

For nesten tre år siden sluttet han i sin jobb som helsefagarbeider og har siden jobbet profesjonelt som daytrader. Det har ført til at han har tredoblet lønnen sin, samtidig som strategiene bare blir bedre og bedre.

Anders har økt avkastningen ved hjelp av et såkalt Prop trading-firma, hvilket innebærer at en månedlig avkastning på 2-8% er mer enn nok for at Anders både kan tjene en god lønn hver måned, samtidig med at han kan kalle seg profesjonell trader. Den danske daytraderen har altså lykkes med noe veldig få klarer, nemlig å leve av daytrading.

Hvis du vil kopiere Anders’ handler, så kan du opprette en konto på eToro og dermed ta de samme handlene som Anders.

Den danske avisen Ekstra Bladet har skrevet historien om hvordan det lykkes den danske helsefagarbeideren fra Herfølge å si opp jobben og tredoble lønnen sin gjennom daytrading.

Del denne artikel