Anders tredoblet lønnen på daytrading

Utgitt: 9. januar 2023

Den danske traderen Anders Dall har en strategi som har gjort at han har kunnet si opp jobben som helsefagarbeider og jobbe med trading på heltid. Han har faktisk klart å tredoble lønnen sin med denne relativt enkle strategien.

Se video om Anders på svensk:

Hvis du vil vite mer om indikatoren som Anders bruker, kan du følge dette gratis kurset der du lærer å handle med den.

Anders handler med såkalte pinbar candlesticks, og når det oppstår i et supply and demand-sone, handler han på det. Supply and demand-soner er områder på grafen der kursen har en høyere sannsynlighet for å snu. Som trader kan du tegne disse områdene selv, men Anders bruker en indikator som automatisk tegner dem på grafen. Det kan se ut som på bildet nedenfor:

“I begynnelsen tegnet jeg disse sonene selv. Men så fant jeg denne indikatoren som bygger sonene for meg. Så mye av det harde arbeidet gjør indikatoren. Så et godt råd til alle er å få tak i den,” sier Anders Dall.

Long eller short? Handle tusenvis av CFD-produkter hos Markets.com Klikk her

Anders setter opp kursalarm når kursen når sonen, og så handler han hvis det oppstår et pinbar candlestick i sonen. Han legger bare 4-5 timer om dagen på trading. Men til tross for den relativt lille arbeidsinnsatsen kan han skryte av en imponerende avkastning:

Ingen minus måned

Grafen ovenfor viser omtrent 150 trades som Anders har tatt de siste 3 månedene. Han har strenge regler om hvor han tar sin fortjeneste og hvor han setter sin stop loss. En stor del av Anders suksess skyldes sannsynligvis at han er så disiplinert, og dette har gjort at han ikke har hatt en eneste minusmåned siden han begynte å handle med strategien.

Long eller short? Handle tusenvis av CFD-produkter hos Markets.com Klikk her

“Det er faktisk ikke løgn, jeg har ikke hatt det. Jeg hadde imidlertid en måned hvor jeg ikke tjente så mye, men jeg var ikke i minus,” sier Anders Dall.

Hvis du vil vite mer om indikatoren som Anders bruker, kan du gå denne gratis kurset der du lærer å handle med den.

Hvis du vil se hele webinaret der Anders forteller mer detaljert om sin strategi, kan du se det her.

Del denne artikel