Møt en av Norges beste aksjehandlere

Oppdatert: 8. november 2021

Med en avkastning på 750 % de siste 18 månedene har Espen Teigland knust markedet. Stadig flere får øynene opp for privatinvestorens tanker og tips om markedet. Nå kommer Teigland til daytrader.no med tre konkrete aksjer som kan tror vil prestere sterkt de neste månedene.

– De tre selskapene har så mange triggere at potensialet er skyhøyt. Aksjene utgjør både den og de største posisjonene i min private portefølje, forteller Espen Teigland.

Fra sin vestlandske base opplever Espen Teigland solskinnsdager på børsen. Foto: Privat

Med tusenvis av følgere på sosiale medier har Espen Teigland blitt en av Norges mest populære (privat)investorstemmer. Her deler han blant annet synspunkter og egne investeringer.

På et webinar hos daytrader.no torsdag 11. november vil Teigland fortelle hvordan han oppnår suksess på markedet. Han har også lovet å presentere tre aksjer som han satser tungt på i de kommende månedene.

AKKURAT NÅ: Hør om neste aksjerakett før alle andre – Verdens beste aksjehandlere tipserLes mer

– Dette er aksjer som jeg tror vil koste vesentlig mer om tre, seks, ni eller tolv måneder. Det er naturligvis noe større risiko involvert, men avkastning og risiko følger som kjent hverandre, påpeker privatinvestoren.

Nordmannen tror sterkt på følgende selskaper:

  • En first-mover som omtales som en «no brainer»
  • Et oljeselskap hvor investorene kan rammes av FOMO
  • Et medtech-firma med (minst) doblingspotensial

Imponerende track-record

Presentasjonen til Espen Teigland er en del av e-kurset «Verdens beste aksjehandlere». Det er gratis å delta på webinaret med Teigland dersom du har meldt deg på e-kurset og har en aktiv konto hos nettmegleren Markets.com.

Du finner all informasjon om hvordan du melder deg på her.

En avkastning på omkring 750 % det siste halvannet året og flere hundre prosent i 2021 er bevis for at Espen Teigland har en egen evne til å identifisere det han selv omtaler som momentumaksjer.

– Å følge pengestrømmene er avgjørende for å lykkes. Disse danner nemlig grunnlaget for et oppadgående moment i en aksje. Det gjør jeg blant annet gjennom daglig kontakt med kilder i næringsliv-, investor- og tradingmiljøet i Norden, forteller Espen Teigland, som også er medeier av finans-nettstedet Investornytt.

Husk at du kan stille spørsmål til Teigland under webinaret. Kanskje får du svar på akkurat det du lurer på?

Kurtasjefri aksjehandel i tre måneder hos Markets.com Klikk her

Hvorfor Markets.com?

Som nevnt ovenfor er det gratis å delta på webinaret til Espen Teigland, hvis du har en aktiv konto hos nettmegleren Markets.com.

Markets.com er en samarbeidspartner med daytrader.no og sponser «Verdens beste aksjehandlere». Det har gitt oss muligheten til å invitere Espen Teigland og andre internasjonale investorer. Megleren ønsker flere skandinaviske kunder, og de håper at flest mulig har lyst til å prøve handelsplattformen deres.

Dersom Markets.com skulle vise seg å ikke være noe for deg, kan du når som helst utbetale innskuddet igjen.

Del denne artikel
Tags: ,

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære