Twitter-aksjen på vei til uptrend

Av Peter Arendt, profesjonell trader

Twitter-aksjen kan være i gang med å snu fra en downtrend til en uptrend. Aksjen er derfor aktuell for kjøp akkurat nå, på bakgrunn av en større bunnformasjon som nå kan være i gang med å formes. At aksjen skal snu fra down- til uptrend støttes også opp av tekniske indikatorer som også signaliserer kjøp av aksjen.  Den tekniske analysen nedenfor supplerer jeg med Fibonacci for å finne kursmålet for en investering i aksjen.

Vil du trade som de beste? Prøv Markets – stort produktutvalg og lave priser. Klikk her

Teknisk analyse

Twitter-aksjen har i et drøyt år beveget seg sidelengs i det som kan holde på å utvikle seg til en langstrakt bunnformasjon – eller en såkalt bunn. Inntil videre har aksjen truffet et bunnpunkt ved 13 dollar. Dette bunnpunktet ble truffet i mai. Siden den gang har det sakte men sikkert gått oppover for aksjen. Selv om det kortsiktig er mulighet for en korreksjon tilbake mot 21 dollar, så er aksjen kjøpsaktuell på lenger sikt. Første mål og motstand i oppadgående retning har grunnlag i grunnleggende teknisk analyse ved topper fra oktober i fjor, ved drøye 32 dollar.

De teknisk indikatorene støtter også opp om kjøp av aksjen. Kursgrafen har brutt opp over både det 20 og 50 dagers gjennomsnittet. Videre har både RSI og MACD brutt over sine respektive midtnivåer, samtidig med at begge indikatorene viser stigende tendens. Dette er et tegn på en uptrend med stigende styrke.

Les videre under grafen.

Twitter på ukesgraf
Twitter på ukesgraf

Hvis vi supplerer med en Fibonacci-analyse i grafen nedenfor kan vi se at aksjen enda ikke har korrigert til det første Fibonacci-nivået ved 23,60%. Dette tilsvarer ca. 28 dollar. Imidlertid er det ikke signifikant motstand før ved Fibonacci ‘s neste nivå ved ca. 38,20%. Dette ligger ved ca. 37 dollar.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske daytradere.Klikk her

Derfor har jeg target for kjøp av Twitter rundt 37 dollar – i første omgang. Ved brudd over 37 dollar vil det være mål i området rundt 50 dollar, noe som tilsvarer Fibonacci-korreksjon på drøye 61,80%. Ved kjøp av aksjen som en langsiktig investering med mål i 50 dollar, kan stopp legges under lavpunktet i 13 dollar.

twitfibo

arendt-mini

 

Denne analysen ble publisert første gang på minagro.dk. Peter Arendt samarbeider med daytrader.dk/no. Han leverer analyser av akskjer, forex og avlingpriser. Se med på Peter Arendts side: www.minagro.dk

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære