Trader: Gull kan eksplodere oppover neste uke

Oppdatert: 26. februar 2017

Gull befinner seg i et meget interessant område akkurat nå. Spesielt hvis du spør den amerikanske traderen Larry Pesavento, som samarbeider med daytrader.noLarry Pesavento har vært aktiv trader siden 1967, og er i dag bredt anerkjent for sine tekniske analyser av markedet. Larry sverger til såkalte Gartley Patterns, og fokuserer spesielt på råvarer, indekser og aksjer på NASDAQ.

Kurtasjefri aksjehandel i tre måneder hos Markets.com Klikk her

I videoen nedenfor ser Larry nærmere på prisen på gull, og som man kan se av videoen befinner prisen seg akkurat nå på et meget interessant teknisk nivå rundt 1257/1258 USD. I følge Fibonacci-teorien og AB/CD-mønstrene er dette et støttenivå for prisen. Larry Pesavento mender det derfor kan skje én av to ting for gullprisen i neste uke. Enten avvises 1258-nivået og prisen kjører ned igjen i et forholdsvis rolig tempo, eller så kommer gullprisen over 1258 USD. I så fall kan det, i følge Larry Pesavento, resultere i at prisen eksploderer oppover.

Derfor er det god grunn til å kikke på gull neste uke. Se videoen nedenfor hvor Larry Pesavento analyserer prisen på gull. Gull kan handles både hos Markets og hos Saxo Bank.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske daytradere.Klikk her

Daytrader.no samarbeider med Larry Pesavento. Han har jobbet som fulltids daytrader siden 1967. Du kan lese mer om Larry Pesavento på hans hjemmeside www.larrypesavento.com

Del denne artikel

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære