Leksjon 3: Sarid Harpers indikator i praksis

For å motta Sarid Harpers indikator og se webinarene hvor Sarid forteller om metodene sine må du:

Sarid Harper har, som en del av utviklingen av indikatoren, oppbygget et forum av tradere som benytter programvaren. Mange av disse har vært så dyktige at de har tjent store penger.

I denne artikkelen ser vi nærmere på resultatene til noen av «elevene» til Sarid. Eksemplene forklarer hvordan traderne, som alle benytter systemet, handler. Vi forventer ikke at du forstår alle detaljer på nåværende tidspunkt, men i løpet av e-kurset vil du forhåpentligvis lære hvordan også du kan handle valuta ved hjelp av Sarids indikator.

Derfor oppfordrer vi deg til å bruke eksemplene under som et bevis på at systemet faktisk kan danne et fundament for lønnsom valutahandel.

I løpet av kurset vil du også kunne se flere webinarer om og med Sarid Harpers indikator og system.

Du finner webinar-oversikten her.

Tysker med imponerende suksessrate

I det første eksempelet ser vi på en tysk trader som handler for et stort hedgefond. Han fokuserer på to elementer, som også er nøklene i Sarids system: currency strength (hvilke valutaer som er spesielt sterke/svake akkurat nå) kombinert med støtte- og motstandsnivåer.

Bildet nedenfor viser statistikk over handlene hans. Legg spesielt merke til den høye «hit rate» på 74 %, altså hvor mange av handlene som har vært lønnsomme. Omtrent tre av fire handler har gitt gevinst, og når totalt antall handler når opp på 150, er det med på å gi denne traderen en stabil, høy avkastning.

Kvinnelig trader handler ekstreme prisnivåer

Dette eksempelet involverer en kvinnelig trader fra USA. Hun handler for et mindre amerikansk fond og fokuserer på ukentlige tilbud- og etterspørselsnivåer i markedet.

Når prisen når et slikt nivå, begynner hun å akkumulere posisjoner. Denne strategien er noe roligere, fordi den krever at du venter på at prisen når hen til ekstreme prisnivåer på grafer med lang tidshorisont.

Resultatene til denne personen er skapt over en lengre periode og krever stor grad av tålmodighet.

Engelsk trader verifiserer indikatorens signaler

Traderen som figurerer i dette eksempelet er en engelsk nybegynner. Han handler på en demokonto for å verifisere gyldigheten til signalene til Sarids indikator og programvare. De nedenstående resultatene stammer fra en tremåneders (cirka) periode.

Vedkommende handler på en noe annerledes måte enn mange andre. Han benytter såkalt hedging, i stedet for stops, for å begrense risikoen. Det betyr at han undersøker risiko ved å åpne motsattrettede posisjoner som han holder åpne i en viss periode. Dette fører til en ekstremt høy hit rate, men også en høyere drawdown, fordi teknikken krever at posisjonene forblir åpne i lengre tid.

Traderen kjøper kun valutaer med positiv swap (renteforskjell), nettopp fordi posisjonene er åpne i flere dager eller uker.

Algoritmen handler selv

Sarid Harpers algoritme handler også på egen hånd. Som trader kan du inspireres av handlene og gjøre noen av dem selv. Systemet som algoritmen baserer seg på tar utgangspunkt i indikatoren som du mottar hvis du henger med videre i dette e-kurset.

Det er interessant å legge merke til at algoritmen lykkes med å sikre mange mindre gevinster. Det gir en lav, samlet risiko, men en stabil og stigende avkastning over tid.

De følgende resultatene stammer fra algo-traderen som brukes til å verifisere programvarens konfigurasjon. Perioden strekker seg over mer enn seks måneder og viser en stabil avkastning på ca. 10 % etter 158 handler.

Avslutningsvis legger vi også ved en video hvor du kan se en trader som benytter to av Sarids algoritmer. Videoen er fra februar 2021 og gir deg en idé om hva du kan oppnå ved å bruke Sarid Harpers systemer.

Hvis du synes noen av detaljene i denne leksjonen er vanskelige å forstå, så fortvil ikke. Når vi går videre i kurset kommer du til å lære hvordan du selv kan bruke systemet og finne din egen måte å bruke verktøyene til Sarid på.

Gled deg til de kommende leksjonene. Du har begitt deg ut på en spennende reise hvor du lærer hvordan du kan bli en suksessfull valutahandler.

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære
Ingen relaterte innlegg