Kjøpsmulighet i bomull

Av Peter Arendt, profesjonell trader

For et halvt år siden anbefalte jeg kjøp Cotton (bomull) på daytrader.dk. Den gang var prisen for bomull 66,98 dollar. Selv om vi i dag ligger mye høyere i pris, 76,45 dollar, så er bomull i høy grad fortsatt kjøpsaktuell. Dermed er Cotton i nærheten av å skape new highs, og dermed tett på enda et signal om å gå long. Hvis du fulgte min kjøpsanbefaling tidligere, har du allerede en god profitt, noe som gjør det mulig å supplere med ytterligere kjøp dersom Cotton bryter i oppadgående retning. Samtidig kan salgsstoppet flyttes oppover, slik at du uansett vil sikre deg en god fortjeneste på investeringen.

Bemerk: jeg er selv long i Cotton siden september16. 

Handelsstrategi

Aktuell kurs er 76,45. Jeg har anbefalt kjøp siden 66,98 dollar. Target ligger fortsatt i 95 dollar – som minimum. Salgsstoppet flytter jeg nå til 73 dolar for å sikre profitten i mitt kjøp. Ved brudd over 78 dollar skapes det et signal om ytterligere kjøp av Cotton, og salgsstoppet kan i så fall velges å flyttes ytterligere opp til 75 dollar.

Vil du trade som de beste? Prøv Markets – stort produktutvalg og lave priser. Klikk her

Teknisk analyse

Etter en nedtur i løpet av 2014 gikk Cotton inn i en sidelengs konsolidering i knapt halvannet år. Dermed ble det skapt et intervall fra bunn og støtte i drøye 55 dollar, til topp og motstand i ca. 71,50 dollar. Cotton brøt over dette intervallet i juli, og prisen steg deretter til drøye 78 dollar.

Deretter falt prisen på cotton igjen til 65 dollar, noe som fikk meg til å anbefale kjøp siden det så ut til å være en massiv støtte. Dette viste seg å være korrekt. Siden den gang har det gått oppover for Cotton, som nå handles til 76,45 dollar.

I oppadgående retning er det motstand ved ca. 78 dollar – et nivå som testes akkurat nå. Hvis dette nivået brytes skapes det et nytt signal om kjøp av Cotton. Derfor har jeg igjen kjøpsalarm på Cotton.

 

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske daytradere.Klikk her

I nedadgående retning er det i første omgang støtte ved 75 dollar, og deretter ved 73 dollar. Brudd under disse nivåene vil være et svakhetstegn, og nivåene kan derfor brukes som salgsstopp ved kjøp av Cotton.

Med grunnlag av ukesgrafen nedenfor, støtter de tekniske indikatorene opp om kjøp av Cotton og en fortsatt opptur mot minimum 95 dollar.

cotton-1024x640

 

arendt-mini

Denne analysen ble publisert første gang på minagro.dk. Peter Arendt samarbeider med daytrader.dk/no. Han leverer analyser av akskjer, forex og avlingpriser. Se med på Peter Arendts side: www.minagro.dk

Del denne artikel

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære