Kickstart: Slik fungerer det

kickstartdindaytradingØnsker du å begynne med trading, eller har du så smått begynt? Ønsker du å optimere dine muligheter for suksess på markedet? Daytrader.no har skapt et unikt og gratis undervisningsprogram som tar deg gjennom de forskjellige fasene og aspektene ved livet som aktiv trader.

Forløpet er en perfekt start for deg som gjerne vil lære mer om trading, og som kanskje ønsker å gjøre aktiv trading til en del av din livsstil. I dette programmet samler vi sammen det beste fra alt det som har blitt presentert i alle undervisningsforløpene både her på daytrader.no og på daytrader.dk.

Undervisningsforløpet fungerer slik at du mottar de første 7 leksjonene automatisk. Deretter blir du bedt om å registrere deg på en av de utvalgte handelsplattformene som sponser forløpet. Det er flere å velge mellom, så du kan registrere deg på den som passer best for deg. Du kan lese mer om de forskjellige handelsplattformene her.

Vi presenterer timesvis av videomateriale, samt mengder med enkle og forståelige tekster om alt fra indikatorer til risikostyring. Mye av det blir presentert av noen av Skandinavias beste og mest suksessfulle tradere, som Peter Arendt, aksjestrateg Peter Garnry og mange flere. Du vil motta alt på mail med få dagers mellomrom, slik at du kan studere materialet i ditt eget tempo.

>>>>>>>>>>>>>> Meld deg på her

Ved å melde deg på kan du oppleve blant annet følgende:

#0 Grunnbok for tradere
#1 Slik kjøper og selger du markedet
#2 Indikatorer
#3 Velg riktig handelsplattform
#4 Slik tenker en god hobby-trader
#5 Din første strategi
#6 Strategi for swingtrading
#7 Slik fungerer handelsplattformene
#8 Slik handler de profesjonelle
#9 Live-tradingrom
#10 Styr pengene dine
#11 Slik handler Peter Arendt
#12 Psykologi i trading
#13 På jakt etter ”inside bars”
#14 Heine Andersens strategier
#15 Slik kommer du videre

Fremgangsmåten ses nedenfor:

kickstart

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære
Ingen relaterte innlegg