En hårsbredd fra nytt kjøp i olje

Av Peter Arendt, profesjonell trader

Kjøp

Etter 2 måneders sidelengs dans, kan Brent nå være klar for neste store prishopp. Brent stanger akkurat nå mot intervallmotstand. Det kan bety et brudd innenfor de neste par dagene, og dermed et nytt kjøpssignal. Man kan godt kjøpe i dag, ettersom det er god mulighet for et tett stop og et fint oppadgående profittpotensiale.

Handelsstrategi

Jeg har vært i kjøp på olje siden 16. november til en pris på 46,65. Akkurat nå er Brent kjøpsaktuell igjen – alternativt kan du vente med kjøp til et brudd over 58,40. Målet ligger i 70 dollar, og taps- og salgsstopp kan legges ganske smalt i rett under 52,80 dollar. Jeg har i den forbindelse flyttet salgsstoppet for min long opp til 52 dollar for å sikre profitten min fra siste kjøpsanbefaling.

Vil du trade som de beste? Prøv Markets – stort produktutvalg og lave priser. Klikk her

Teknisk analyse

Både på kort og lang sikt har pristrenden for råolje nylig vendt oppover. I tillegg har brudd over gammel motstand i 55 dollar skapt en større bunnformasjon, som i tekniske uttrykk kalles en Hode-og-skuldre-bunn.

Bunnformmasjonen signaliserer at prisen for brentolje nå har et mål i område 70 dollar.

I knappe 2 måneder har Brent beveget seg forholdsvis stabilt sidelengs i et intervall fra bunn og støtte i 52,80, til topp og motstand i 58,40. Akkurat holder Brent på å teste intervallets motstandsnivå i 58,40 dollar. Hvis motstanden brytes vil det for alvor først være et tak for prisen oppe i rundt 70 dollar.

Kjøpet av Brent støttes opp av tekniske indikatorer.

I nedadgående retning vil et brudd under støtte i 52,80 være et tegn på at Brent skal svekkes ytterligere i pris. Brudd under 52,80 vil derfor skape et salgssignal.

 

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske daytradere.Klikk her

brentkjøp

 

 

 

arendt-mini

Denne analysen ble publisert første gang på minagro.dk. Peter Arendt samarbeider med daytrader.dk/no. Han leverer analyser av akskjer, forex og avlingpriser. Se med på Peter Arendts side: www.minagro.dk

Del denne artikel

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære