Disclaimer & Risiko

Du bør aldri handle for penger du ikke har råd til å tape, og du bør sette deg meget grundig inn i den risiko som er forbundet med å handle gearede produkter.

Handel med gearede finansielle instrumenter (CFD´er), betyr reelt at man låner penger til investeringer. Gearingelementet gjør at denne formen for handel ikke egner seg til alle. Du oppfordres til å søke rådgivning hos en bank eller en annen aktør med tillatelse fra Finanstilsynet til å yte investeringsrådgivning, for å finne ut hvorvidt gearede produkter er egnet for deg.

Lesere oppfordres til selv å analysere og kritisk undersøke materialet på siden. Investeringer på aksje-, kapitalmarkedene og finansmarkedene innebærer alltid en risiko. CFD er et giret produkt som kan føre til at du kan tape mer penger enn det du har investert

Tidligere avkastning og resultater utgjør ingen garanti for fremtidige resultater. Enhver bruk av opplysninger på siden, f.eks. konkrete investeringer eller trades som følge av innholdet på denne siden, gjøres på egen risiko. Daytrader.no fraskriver seg alt ansvar for de resultater som følger av at en leser eller besøkende på forskjellige måter bruker den informasjonen som presenteres her. Daytrader.no er dermed på ingen måte ansvarlig hvis innholdet som presenteres på Daytrader.no direkte eller indirekte medfører skade eller tap, tapt fortjeneste eller inntekt for brukeren eller enhver annen person bekjent med innholdet på nettsiden.

Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relatert
  • Seneste
  • Populære
Ingen relaterte innlegg