0 kommentarer 30 May 2017 daytrader NY DAYTRADER NYHETER

Supertrader: 10.000 timer sammen med grafene

Massimiliano De Falco, også kjent som Jarodd76 på eToro.
Massimiliano De Falco, også kjent som Jarodd76 på eToro.

Han har fått avkastning på 112% kun i 2017, han følges av 74.000 mennesker, og over 2.300 mennesker kopierer handlene hans automatisk. Den 40 år gamle italienske nettverksingeniøren Massimiliano De Falco er blant de ledende copy tradere på handelsplattformen eToro.

De Falco er en usedvanlig trader. Han hat nemlig en strategi basert på intuisjon og på å ha studert markeder og grafer i 10.000 timer. Helt til det nivået hvor han har utviklet en virkelig god følelse på hvordan gull- eller oljeprisen kommer til å utvikle seg de kommende dagene.

Som copy trader har man mulighet til å tjene ekstra penger på at andre kopierer dine handler. De som kopierer har fordelen med at de kan kopiere suksessrike tradere og deres handler. De Falco har heller ikke fått mange klager fra de som kopierer handlene sine. Han har nemlig levert en avkastning på 54% kun i mai, mye på grunn av at han timet sin investering i Etherum helt perfekt.

Her kan du copy trade. Les mer her.

Daytrader.dk/.no har intervjuet Massimiliano De Falco for å høre hans hemmelighet bak suksessen.

Hva er din bakgrunn, og hvordan startet du med trading?
Da jeg startet med trading var jeg selvfølgelig nybegynner, og på en måte er jeg fortsatt den samme personen. Jeg har aldri lært gjennom bøker, men heller av mine feil. Jeg jobber som nettverksingeniør, og for litt over fire år siden ble jeg lei av å vente på at bankene skulle skape profitt for meg. Jeg ville gjerne ta saken i egne hender, og da fant jeg eToro-plattformen.

Massimiliano De Falcos avkastning de site årene i prosent, som dokumentert på eToro. I 2015 oppnådde han 464%, 2016 44% og i 2017 ligger han foreløpig over 100% i avkastning.
Massimiliano De Falcos avkastning de site årene i prosent, som dokumentert på eToro. I 2015 oppnådde han 464%, 2016 44% og i 2017 ligger han foreløpig over 100% i avkastning.

86% seirende handler i gull

Massimiliano De Falco har en meget allsidig tilgang til handlene sine. Han handler både råvarer, aksjer, indekser og valuta. Det meste foregår med en imponerende treffsikkerhet. For eksempel kan han vise til at 86% av handlene hans i gull er vinnere, og 95% av oljehandlene er vinnere. Samtidig har de vinnende handlene vært større enn de tapende.

Hos eToro kan man se statistikk på hvordan traderne klarer seg når de investerer i forskjellige instrumenter. Oversikten ovenfor viser Massimiliano De Falcos imponerende treffsikkerhet i gull og olje.
Hos eToro kan man se statistikk på hvordan traderne klarer seg når de investerer i forskjellige instrumenter. Oversikten ovenfor viser Massimiliano De Falcos imponerende treffsikkerhet i gull og olje.

Kan du beskrive din strategi i detalj?
Jeg har en enkel strategi: Jeg har ingen. Jeg har min intuisjon og den kunnskapen jeg har fått ved å analyse markedene. For eksempel i gull vet jeg, etter å ha studert markedene i flere år, når jeg skal kjøpe eller selge. Men jeg kan ikke vise hvordan man skal trade, for det er basert på intuisjon og erfaring.

Tidligere handlet du NASDAQ-indeksen mye, hvorfor sluttet du med det? 
Jeg sluttet å handle NASDAQ fordi overnight-gebyret var litt for høyt, og de som kopierte meg ba meg vurdere dette. Jeg tror at forskjellen på meg og andre topptradere på eToro er at jeg lytter til de som kopierer meg. Nå handler jeg bare markeder som ikke har overnight-gebyr. Vi betaler fortsatt spreadet, som er normalt, men ikke fler gebyrer.

Har du lyst til å investere i bitcoins og annen kryptovaluta? Hos eToro kan du spekulere i prisutviklingen på Bitcoins, Ethereum, Litecoins m.m. Klikk her.

Du handler mange forskjellige instrumenter – alt fra gull og olje til valuta of aksjer. Bruker du samme strategi for alle produktene? 
Ja, jeg handler den samme “tidsstrategien”, bortsett fra i min investering i Etherum. Dette er en ny valuta jeg har investert penger i. I forhold til de andre markedene vet jeg, rent intuitivt, når det er bra å selge gull, kjøpe olje, NASDAQ og så videre.

De Falco investerer bredt i alt fra råvarer og indekser, til aksjer og valuta. I gjennomsnitt holder han handlene i 2,5 uke, og rett under 75% av hans handler har vært profitable.
De Falco investerer bredt i alt fra råvarer og indekser, til aksjer og valuta. I gjennomsnitt holder han handlene i 2,5 uke, og rett under 75% av hans handler har vært profitable.

Du har begynt å handle Etherum, og det virker som et meget volatilt produkt. Hva er din strategi for Etherum, og hvordan håndterer du risiko når det oppstår ville svingninger? 
Jeg har satt stop loss i noen meget lave posisjoner, fordi jeg vet at det er det meste volatile instrumentet kan kan handle for tiden. Mitt forslag er å kjøpe Etherum og sette et meget lavt stop loss, for deretter å spre risikoen ved hjelp av andre investeringer. På den måten minimeres volatiliteten i porteføljen.

Her kan du trade bitcoins. Les mer her.

Hvordan håndterer du det enorme presset som følger med at over 2.000 mennesker kopierer hver eneste av dine handler? 
I løpet av de siste årene med trading på eToro her jeg lært hvordan jeg enklest, og med begrenset tid, kan besvare de spørsmålene folk sender meg. Jeg har laget en gratis webside med FAQ om plattformen og mine tradingaktiviteter, samt en Facebook-konto for de folkene som investerer med meg. Dette har jeg gjort for å vise at jeg er en ekte person, og ikke en eller annen robot som det fortsatt er noen som tror. Det er ikke så lett å håndtere det å ha så mange følgere, men jeg gjør mitt beste. Jeg er glad for å få muligheten til å vøre med i dette intervjuet, fordi det også er en måte å formidle mine budskap på.

Har du et godt råd til folk som har tradet en stund, men som enda ikke har blitt konsistent profitable enda? 
Ikke tenk på pengene du gjerne vil tjene. Hvis du i en konkret situasjon vurderer om du skal ta en liten profitt eller vente på mer, så vil jeg anbefale å ta profitten og åpne en ny posisjon. Ikke bruk tid på å tenke på de pengene du kan tjene. Når du ser en ny tradingmulighet, la være å spørre andre om det. Bare invester med et mindre beløp og hold deg til din egen overbevisning.

Forhåndsvisning av eToro:

Kopier de beste børshandlerne i sommerferien. Slik gjør du det

Kopier de beste børshandlerne i sommerferien. Slik gjør du det

Sommerferien nærmer seg, og det er ikke alle som i den forbindelse får tid til å passe på aksjeporteføljen. Skal man ut å reise, eller er travelt opptatt med familie og venner, kan det gi mening å overlate en del av sine investeringer til en dyktig børshandler som kan stå…
Les mer

150% avkastning på å spotte trender

150% avkastning på å spotte trender

De fleste langsiktige investorer er fornøyd hvis de slår markedet med bare et par prosent. Det er imidlertid ikke nok for danskeren Jeppe Kirk Bonde. Jeppe er privat investor og jobber til daglig med blant annet valuation for amerikanske Hacket Group i London. I 2017 oppnådde han en avkastning på…
Les mer

330% i avkastning på ett år. Intervju med elitetrader Jay Nemesis

330% i avkastning på ett år. Intervju med elitetrader Jay Nemesis

Den 27 år gamle engelske daytrader Jay Edward Smith – også kjent som Jay Nemesis – er det vi kan kalle for spektakulær. I løpet av de siste 12 måneder har Jay Edward gjennom trading generert en avkastning på over 330%. I tillegg hadde han en avkastning i 2015 og…
Les mer

Kan jeg stole på min handelsplattform? FAQ

Kan jeg stole på min handelsplattform? FAQ

Som fersk trader kan man sitte med mange ulike spørsmål med hensyn til hvilken handelsplattform man skal ta i bruk. Kan man egentlig stole på den plattformen man ender opp med å velge? Vil man eksempelvis støte på problemer med uttak av eventuelle gevinster? I denne artikkelen vi vil forsøke…
Les mer

Velg megler

Velg megler

    Facebook0Twitter0Google plus0

En enkel trading strategi som virker

En enkel trading strategi som virker

Som aktiv trader er man alltid på utkikk etter en strategi som virker. Imidlertid ender man ofte opp med en trading skjerm full av utallige streker og avanserte indikasjoner. Men i virkeligheten behøver det ikke å være så avansert. Joe Marwood, som er aktiv trader, blogger og analytiker har gjennomført…
Les mer

Her er den beste glidende indikatoren

Her er den beste glidende indikatoren

For å lykkes med trading er det viktig at man bruker de rette indikatorene. Mange tradere benytter seg av en teknisk indikator kalt “glidende gjennomsnitt“. Et glidende gjennomsnitt kan brukes til å få et inntrykk av trenden en aksjekurs befinner seg i. Indikatoren er enkel å bruke, noe som også…
Les mer

Kjøp Stellar – ny kryptovaluta på eToro

Kjøp Stellar – ny kryptovaluta på eToro

En av verdens største handelsplattformer, eToro, tilføyer nå en ny kryptovaluta til deres plattform: Stellar Lumens. Med Stellars kundebase på over 4 millioner tradere er det allerede tydelig at deres inntreden på eToro vil påvirke prisen på kryptovalutaen i en markant positiv retning. Umiddelbart etter at nyheten kom ut skjøt…
Les mer

Kjøp Ripple (XRP) Slik kommer du i gang!

Kjøp Ripple (XRP) Slik kommer du i gang!

Ideen bak Ripple så dagens lys allerede i 2012, og i dag er Ripple en av de førende kryptovalutaene på markedet. Ripple er imidlertid langt mer enn kun en valuta. Ripple-protokollen er en betegnelse for en teknologisk infrastruktur som skal gjøre det enklere å overføre valuta på tvers av land…
Les mer

Bitcoin er død. Bitcoin lever!

Bitcoin er død. Bitcoin lever!

Kryptomarkedet har de siste dagene vært preget av brutale fall. Det er nå tydelig at Bitcoin og de fleste andre kryptovalutaer er i gang med en voldsom korreksjon. I skrivende stund har markedet korrigert ca. 70% i forhold til toppnivået på 20.000 USD fra Desember 2017. På tross av et…
Les mer