0 kommentarer 19 October 2016 Artikler daytrader NYHETER

Slik fungerer bonus hos meglerne

: Det er ingen grunn til å gå etter bonustilbud når du skal velge megler. Kravene for å få bonusen utbetalt er alt for omfattende.
Det er ingen grunn til å gå etter bonustilbud når du skal velge megler. Kravene for å få bonusen utbetalt er alt for omfattende.

Mange meglere prøver å lokke til seg nye kunder med diverse tilbud som for eksempel bonus ved første innskudd, og så videre. En slik bonus kan ha mange forskjellige former. Handelsplattformen ETX Capital har blant annet reklamert med en bonus på 20% av første innskudd, mens konkurrenten Plus500 i samme periode tilbød nye kunder 150 kroner i bonus uten innskuddskrav.

Vi anbefaler Markets eller Saxo Bank, hvis du vil daytrade. Blant de ledende handelsplattformene.

Slike tilbud lyder ofte fristende, men det er absolutt ingen grunn til å velge megler etter størrelsen på en eventuell bonus. Dette skyldes blant annet at det som regel er følger veldig strenge handelskrav ved å ta i mot bonustilbud. Det betyr at du skal handle intensivt og med suksess over en kort periode for i det hele tatt å få retten til å ta ut bonusen din.

Nedenfor har vi listet opp noen gode grunner til at bonuser ikke bør være tungen på vektskålen når du skal velge megler eller spread betting company:

  1. Å spekulere i verdipapirer krever både mentalt overblikk og overskudd. Det er derfor ingen grunn til å sette seg selv i en situasjon med unødvendig tidspress for å oppnå en bestemt bonus.
  2. Den beste handelsplattformen har sjeldent den beste bonusen. Det gir ikke mening å velge en dårlig handelsplattform for å få mulighet til en bonus man sannsynligvis ikke oppnår uansett.
  3. Man er en habil trader hvis man ikke har tapt bonusen sin båre mens man prøver å oppfylle handelskravene for å få den utbetalt. Hvis man allikevel er en såpass god trader, bør bonusbeløpet være småpenger.
  4. Noen handelsplattformer ”låser” kontoen når bonusen er satt inn. Det vil si at man ikke kan få tatt ut sine egne penger så lenge bonusen er inne på konto. I så fall skal man vente på at tidsfristen på bonusen forfaller (ofte eter flere måneder), eller vente på at man har tapt hele bonusen. Selvfølgelig kan du også prøve å oppfylle de strenge bonuskravene.

Eksempler på bonus og bonusregler: 

Plus500
Your capital is at risk. CFD-tjeneste.
Plus500 tilbyr opp til 30% bonus, Terms and Conditions gjelder. For å få utbetalt bonusen trenger du 60 TPoints (trader points). Bonusen utløper etter 3 måneder. Hvis man handler i den danske indeksen med et beløp på 7.500 kroner, får du i følge Plus500 4,39 TPoints. Dette vil si at du skal risikere 100.000 kroner ((60/4,39)*7.500) for å få tilgang til et beløp på 150 kroner.

eToro:
Vinteren 2015: Opp til 40% av ditt første innskudd, men maksimalt 5.000 USD. Bonusen utløper etter 3 måneder. Du kan ta ut bonusen din når du har tjent inn din egen bonus flere
ganger via spreads. Hvis du for eksempel handler råvarer gjelder det hos eToro at du ”tjener inn” din bonus med 10% av det du betaler i spreads. Hos eToro er spread i olje 0,5 point. Hvis du handler olje for 10 USD per point, betaler du 5 USD i spread. Du har dermed nedbetalt din egen bonus med 5 USD x 10% = 0,5 USD. La oss si at du har satt inn 1000 USD, og dermed mottatt 400 USD i bonus. I så fall skal du gjøre akkurat den handelen 800 ganger på 3 måneder for å tjene inn din egen bonus (400 USD/0,5 USD). Hvis det er 60 handelsdager på 3 måneder, skal du altså sette over 13 oljehandler om dagen for å ha sjansen til å få bonusen utbetalt.

Meld deg inn i vår Facebook-gruppe - Norske Tradere. Trykk her.
Tags:
Anmeldelse - Metatrader 4

Anmeldelse - Metatrader 4

MetaTrader 4 – også kalt MT4 – er verdens mest utbredte handelsplattform. Den nyeste versjonen kalles MetaTrader 5, men den er ikke like utbredt som den eldre versjonen, MetaTrader 4. MetaTrader 4 og 5 er kun en software, og ikke en megler i seg selv. Det betyr at du kun…
Les mer

Plus500 – anmeldelse

Plus500 – anmeldelse

Your capital is at risk. Handelsplattformen Plus500, er godt kjent hos de fleste norske daytradere. Dette skyldes at Plus500 gjennom flere år har kjørt en ganske aggressiv markedsføringsstrategi på internett. Plus500 ble opprinnelig startet av 6 elever ved Technion Institute of Technology i Israel i 2008, og handelsplattformen var en…
Les mer

Nordnet - anmeldelse

Nordnet - anmeldelse

Nordnet er Nordens største internetmegler med over 450.000 kunder fordelt over Norge, Danmark, Sverige og Finland. Plattformen har eksistert siden 1996 og var dermed en av de første selskapene til å tilby handel med verdipapirer over internett. >> Åpne en konto hos Nordnet nå – eller les resten av anmeldelsen…
Les mer

ETX Capital - Anmeldelse

ETX Capital - Anmeldelse

ETX Capital har i løpet av de siste tre årene vokst fra ingen ting til å være en av de mest kjente handelsplattformene for daytradere i flere land – deriblant Danmark med over 6000 kunder. Selskapet holder til i London og har nylig gått inn i Norge med egen norsk…
Les mer

eToro - Anmeldelse

eToro - Anmeldelse

Handelsplattformen eToro er verdens største plattform innenfor sosial trading og såkalt “copy trading”, og skryter av å ha over 6 millioner brukere fordelt på over 170 land. Handelsplattformens historie strekker seg tilbake til 2006 da selskapet ble stiftet i Israel. eToro tilbyr kun handel basert på CFD´er. Handelsplattformen tilbys av…
Les mer