0 kommentarer 12 January 2017 Excluded

Kan du bli profitabel børshandler på 80 dager?

bossen-300x172
Mange husker sikkert filmklassikeren “Rollebyttet” (Trading Places) fra 1983. Her vedder et par rikfolk på om de kan gjøre hjemløse Billy til en superspekulant i løpet av noen måneder. Det lykkes. Nå prøver daytrader.no eksperimentet i en moderne utgave.

Kunne du tenke deg å bli mye bedre til å spekulere i verdipapirer? Ønsker du et globalt overblikk over verdens økonomiske tilstand? Har du kikket litt på teknisk analyse av kursgrafer, eller kanskje bare hørt om andre som har hatt suksess med det? Kanskje du drømmer om å kunne tjene penger i et fallende marked?

Vår søsterside, daytrader.dk, er nå i gang med sin andre sesong av deres meget populære Tradingeksperiment, og vi skal nå gjøre det samme i Norge. Her lar vi en rekke børshandlere og markedsanalytikere hjelpe deg å bli bedre på børsmarkedet. I den første utgaven av det danske tradingeksperimentet endte den beste deltakeren med en profitt på over 90% etter å ha fullført Tradingeksperimentet. Deltakerne ga også karakteren 9,3/10 i gjennomsnitt for hele forløpet.

Vi har nå samlet et nytt team med kompetente eksperter, slik at du kan lære det nyeste om markedet mens du sitter hjemme i din egen lenestol. Det dreier seg blant annet om:

  • Peter Arendt, Commodity Trader hos minagro.dk
  • Bastian W. Harbo, ProTrader.no
  • Espen Grønstad, Investtech.no
  • Peter Garnry, Saxo Bank

Her kan du se oversikt over hele forløpet, med alle webinarer og arrangementer.

DatoEventUnderviserMeld deg påSe igjen
15. marsKick-off i OsloLes mer
20. marsSaxoTraderGoSaxo BankRegistrer degSe igjen
22. marsMarkets.comTorjus Eek-Svensson, daytrader.noRegistrer degSe igjen
27. marsCFD-handelSaxo BankRegistrer degSe igjen
4. april InvesttechEspen Grønstad, InvesttechRegistrer degSe igjen
19. aprilAksjehandelPeter Garnry, Saxo Bank
26. aprilTeknisk AnalysePeter Arendt, Minagro.dk
3. maiOlje (Makro)Ole S. Hansen, Saxo Bank
10. maiInvesttechGeir Linløkken, Investtech
Uke 20FX-handelJohn Hardy, Saxo Bank
24. maiStrategierBastian Winde Harbo, Protrader.no

Hovedformålet med Tradingeksperimentet er at vi, på daytrader.no, vil prøve å gjøre helt vanlige nordmenn til profitable børshandlere i løpet av kun 80 dager. Eksperimentet er helt gratis å delta i hvis du handler gjennom en av de handelsplattformene som sponser forløpet (hvis ikke koster det 3950 kr. å delta). Undervisningsforløpet vil bestå av en rekke webinarer, hvor du får undervisning fra profesjonelle tradere – både fra Norge og utlandet.

Det er ingen krav om at du er med hele tiden. Du kan bli med og gå ut av eksperimentet nøyaktig slik du selv ønsker.


GENERELL INFORMASJON!


Typiske spørsmål:

Hvilke handelsplattformer benyttes i eksperimentet?
Du kan lese mer om de to handelsplattformene vi benytter her: Velg handelsplattform

Hvor mye skal jeg sette inn på handelsplattformene? 
Minimumsbeløpet hos Saxo Banks traderplattform er 10.000 NOK. Den andre plattformen som kan benyttes i eksperimentet, Markets.com, aksepterer et mindre innskudd. Det kreves her minimum 8.500 NOK i innskudd hvis man ønsker å være med i Tradingeksperimentets lukkede webinarer. De pengene du setter inn er dine egne du kan benytte i handler.

Kan jeg delta med andre plattformer enn de nevnte, eller med en demokonto? 
Ja, men det er kun gratis med de nevnte plattformene. Ellers koster kurset 3950 kr. Er du interessert i denne muligheten, så kontakter du oss på support(krøllalfa)daytrader.no. Hvis du deltar med en demokonto, kan du gjerne delta i selve undervisningsdelen mot betaling.

Hvorfor er det gratis å delta i Tradingeksperimentet?
Når selve eksperimentet starter skal du ha satt inn penger på en av de handelsplattformene som brukes under eksperimentet. Pengene du setter inn er dine egne, som du kan bruke til å handle for. Det er handelsplattformen som sponser hele undervisningsforløpet. Derfor kan det bli gratis for deg å delta. Se for øvrig Terms & Conditions nederst på siden.

Hvis du ikke ønsker å benytte de gjeldende plattformene, kan du fortsatt være med i store deler av eksperimentet. I så fall koster det 3950 kr. å bli med. Skriv til support(krøllalfa)daytrader.no for å høre mer om betaling. Skriv “betaling” i emnefeltet. Hvis du velger denne muligheten kan du handle på en demokonto med “papirpenger”, elelr du kan velge å fortsette med den handelsplattformen du allerede bruker.

Hvem kan være med?
Alle med interesse for handel med verdipapirer kan være med på Tradingeksperimentet. Du skal kun oppfylle visse alders- og inntektskrav mv. Kravene defineres av lovgivningen og handelsplattformene, som vil fortelle deg hva du skal gjøre hvis du ikke umiddelbart oppfyller kravene.

Hva lærer man?
Du vil lære om teknisk analyse av kursgrafer, samt hvordan makroøkonomien styrer de store indeksene og aksjene. Du vil også komme innom alle de grunnleggende begrepene, slik som “kjøpe” og “selge” markedet, gearing, CFD-kontrakter, futures og så videre. Over perioden på 80 dager, vil du lære en lang rekke forskjellige strategier som benyttes av de profesjonelle traderne i undervisningsforløpet, og du vil bli i stand til å utvikle og teste egne strategier. Du vil også få gode råd om hvordan du blir en profitabel børshandler.

Her kan du se klipp fra webinarer fra den første sesongen av Tradingeksperimentet i Danmark:

Hvilken tidshorisont handler man på?
Det vil her være snakk om handel på kort og mellomlang sikt. Det vil si at handlene typisk foregår innenfor timer, til dager og få uker. Du kan også bruke undervisningen som inspirasjon for mer langsiktige investeringer. Det er ikke nødvendigvis en risiko at aksjemarkedet er fallende. Du vil blant annet også lære hvordan du kan kan tjene penger i et fallende marked.

Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen foregår over internett – for eksempel gjennom konferansemodulen GoToWebinar. Du får invitasjon via mail i god tid før hvert live-forløp starter. Under webinaret, kan du som deltaker stille skriftlige spørsmål til den traderen eller eksperten som holder undervisningen. Undervisningen foregår typisk om kvelden, når folk har kommet hjem fra jobb og har tid. Undervisningen tas også opp, slik at man kan se den igjen senere. Det er ingen krav om at du følger med hele tiden. Du kan bli med og gå ut av forløpet nøyaktig når du føler for det.

Hva skal jeg være oppmerksom på?
Trading kan innebære en risiko. Derfor er det viktig at du kun handler for penger du har råd til å tape. Det er også viktig at du følger rådene og veiledningen som gis underveis i forløpet. De gearede produktene som beskrives i undervisningsforløpet, er ikke egnet for alle. Det er mulig at tap kan overstige kontobalansen i visse tilfeller. Du skal ikke handle for penger du ikke har råd til å tape. Enhver bruk av opplysninger i forbindelse med undervisningen, eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge av innholdet, er på egen risiko.

Mer om risiko ved trading
Du bør aldri handle for penger du ikke har råd til å tape, og du bør sette deg grundig inn i den risikoen som følger med handel med gearede produkter. Handel med gearede finansielle instrumenter (CFD´er) betyr reelt at man låner penger til investeringene sine. Gearingelementet gjør at denne formen for trading ikke egner seg for enhver. Du oppfordres til å søke rådgivning hos en bank eller en annen aktør med tillatelse fra Finanstilsynet til å yte investeringsrådgivning, for å finne ut om gearede produkter egner seg for deg.

Investeringsrådgivning
Daytrader.no yter ikke individuell investeringsrådgivning. Hvis du ønsker dette oppfordres du til å ta kontakt med banken din, eller en annen aktør som har tillatelse fra Finanstilsynet til å yte investeringsrådgivning.

Hvis jeg har flere spørsmål, hvor skal jeg henvende meg?
Meld deg inn i vår Facebook-gruppe og still spørsmålet der: https://www.facebook.com/groups/norsketradere/. Så får også andre glede av svarene. Du kan også skrive til support(krøllalfa)daytrader.no.

Du kan registrere deg her.

 

Terms & Conditions
Det er ekstremt viktig at du følger rådene fra våre profesjonelle tradere, samt de beskjedene vi sender deg underveis i dette forløpet. Vi skal jobbe med gearede investeringer, hvor det er mulig å både “kjøpe” og “selge” markedet. Du skal derfor handle med forsiktighet, og KUN bruke de pengene du har råd til å tape. Det er INGEN garanti for at du kan bli profitabel, men vi skal gjøre vårt beste for å undervise deg. 

De gearede handelsproduktene som handles i dette forløpet er ikke egnet for alle. Det er mulig at tap kan overstige kontobalansen. Du skal ikke handle for penger du ikke har råd til å tape, og du bør søke rådgivning hvis du ikke forstår risikoen. 

For å være med i Tradingeksperimentet skal du bruke en av de handelsplattformene som sponser forløpet. Hos Saxo Bank kreves det 10.0000 kroner i innskudd. Hos Markets skal man sette inn minst 8.500 NOK for å være med på Tradingeksperimentets lukkede webinarer. Ellers koster det 3.950 kr. å være med. 

 

Preview af Markets.com:

Konkrete handelsidéer under Kickoff i Oslo

Konkrete handelsidéer under Kickoff i Oslo

Deltakerne fikk både advarsler og konkrete handelsidéer når Tradingeksperimentet ble sparket i gang i Felix Konferansesenter i Oslo, onsdag 15. mars. Advarslene kom fra kveldens hovedtaler, sjeføkonom Steen Jakobsen, som generelt var bekymret for verdens økonomiske situasjon. “Etter min mening er det en høy risiko for resesjon i den amerikanske…
Les mer

Vinner av Tradingeksperimentet DK: Jeg vil være en fri mann!

Vinner av Tradingeksperimentet DK: Jeg vil være en fri mann!

Vi har nettopp gjennomført Tradingeksperimentet for andre gang i Danmark. Der har vi hatt en konkurranse gjennom den siste perioden, der en vinner skulle kåres. Her kan du lese om vinneren og hvilke tanker han har om trading. “Jeg er overrasket! Jeg er så lykkelig!” Slik lød den første reaksjonen…
Les mer

Tilbakemeldinger på Tradingeksperimentet i Danmark

Tilbakemeldinger på Tradingeksperimentet i Danmark

Vi har gjennomført Tradingeksperimentet to ganger i Danmark. Deltakerne er generelt meget fornøyd og vi fikk en score på 9,1 av 10. Her er et lite utdrag av tilbakemeldingene vi har fått fra deltakerne i sesong 2 av Tradingekseperimentet i Danmark. “Jeg deltok med stor fornøyelse i alle webinarene, og…
Les mer

Tradingeksperimentet - meld deg på

Tradingeksperimentet - meld deg på

Har du lyst til å lære hvordan de profesjonelle børshandlerne handler? Vil du begynne med handel i verdipapirer, eller vil du bli enda bedre enn du kanskje er? Nå har du muligheten! Daytrader.no lanserer i dag noe vi kaller Tradingeksperimentet. Her vil vi se om vi kan gjøre helt vanlige…
Les mer

15 tips som gjør underskudd til overskudd som daytrader

15 tips som gjør underskudd til overskudd som daytrader

Veien mot å bli profitabel trader kan være lenger enn de fleste tror. Mange nye daytradere setter 10-20.000 inn på sin tradingkonto, trader intensivt i noen måneder, taper pengene sine og kommer aldri tilbake igjen. Hvis du som ny daytrader vil unngå dette, eller hvis du har litt erfaring og…
Les mer